Forró nyári kedvezmények júniusban!

Utolsó darabok

Roomba 976

A Roomba 976 robotporszívó segít Önnek a mindennapos harcban a por és kosz ellen.

Robotický vysavač iRobot Roomba 966

A Roomba 976 az iAdapt 2.0 navigáció vizuális helyfelismerő technológiájának és az AeroForce háromfokozatú tisztítórendszernek köszönhetően akár 185 négyzetméter terület takarítására alkalmas. A takarítást az iRobot HOME applikáció segítségével bárhonnan, bármikor elindíthatja.

iAdapt 2.0 navigáció

Az új iAdapt 2.0 navigációs rendszer tökéletes takarítást biztosít az egyszobás kislakásokban csakúgy mint a nagy házakban. A Roomba 976 kamerával felszerelt robotporszívó ennek köszönhetően felismeri a különböző tárgyakat, bútorokat és az ideális útvonalat választja a takarításhoz.

Megtisztított terület nagysága

A Roomba teljesen függetlenül a padló típusától akár 185 négyzetméterig takarít egy töltéssel.

AeroForce® takarítórendszer

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarokból, szegély mellőt a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

iRobot

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

Az optikai szenzoroknak köszönhetően a robot felismeri a szennyezettebb területeket és ott alaposabban takarít.

iRobot

Applikációról vezérelhető takarítás

Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

AeroForce® takarítórendszer

Az iRobot Roomba 976 a robotszivattyúk történetének egyik legjelentősebb újításával - az AeroForce háromfokozatú tisztítórendszerrel - van felszerelve. Az AeroForce rendszer koncentrálja a levegőáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe, így erőteljes vákuumhatást hoz létre. Az új 2. generációs motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár ötször is nagyobb.

Vizuális helyfelismerő navigáció

A tér elhatárolása

Ön kijelölheti a Roomba robotporszívónak a takarítani nem kívánt helyeket a virtuális fallal. A virtuális fal egy láthatatlan határt hoz létre , amit a robot nem fog átlépni. Néhány virtuális fal HALO üzemmóddal is rendelkezik.

Vizuális helyfelismerő navigáció

Tökéletes tájékozódás

Az iAdapt 2.0 navigációnak köszönhetően, a Roomba meghatározza az ideális utat a takarításhoz, 185 négyzetméteres területen, még akkor is ha a felületek különbözőek.

Vizuális helyfelismerő navigáció

Fejlett iAdapt 2.0 navigáció

A Roomba 900-as sorozat egyedi kamerái segítségével felismeri a tárgyakat, bútorokat, melyek a padlón helyezkednek el.

AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer

Két AeroForce tisztífókefe

A két egymással szemben forgó gumikefe mindenféle szennyeződést eltakarít a padlóról és szőnyegről egyaránt. A piszok a két kefe közül a portartályba kerül.

AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer

2. generációs szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

Automatikus szennyeződés-felismerés

Az iRobot Roomba robotporszívók érzékelők sokaságának megtalálják a szennyezettebb helyeket a lakásban. Ezen helyeken mindaddig elidőznek, míg azt tökéletesen tisztának nyilvánítják.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

A rendszer biztosítja, hogy a robot ne akadjon el kábelekben, vezetékekben.

Az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást Az iRobot robotporszívói elakadásmentesítő funkcióval vannak ellátva. Amikor a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

Leesés érzékelők

Érzékeny szenzorok sokasága a robot alján segít a robotnak abban, hogy felismerje a veszélyes helyeket és ne essen le a lépcsőről vagy egyéb helyekről. A robot ilyenkor megáll, megfordul és folytatja a takarítást.

Roomba 976 porszívó robot az egyik legkedveltebb porszívó a világon azok között, akik egy hatékony, megbízható középkategóriájú robotot szeretnének.

  • iAdapt 2.0 navigáció vizuális helymeghatározással
  • iRobot HOME applikációról vezérelhető takarítás
  • Takarítás akár 185 négyzetméterig
  • AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer
  • Carpet Boost funkció a szőnyegek tökéletes tisztaságáért
  • Portartály telítettség kijelző
  • Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
Robotický vysavač iRobot Roomba 966
A Roomba 976 jól felszerelt robotporszívó a beépített kamerának köszönhetően 185 négyzetméter padlófelület takarítására alkalmas.
169 999 Ftraktáron