Forró nyári kedvezmények júliusban!

Nyári kedvezmények

Roomba Combo i8+ (i8578)

A legújabb 2in1 Roomba Combo i8 a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomásnak köszönhetően önállóan kiüríti a portartályát, ami azt jelenti, hogy Önnek ezzel hetekig nem kell foglalkoznia.

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül. Mindezeken túl automatikusan üríti a portályát.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok lába körül, falak és szegélyek mentén és a nehezen elérhető sarkokban is. A két, egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a szennyeződést, amit a padlóról gyűjtött össze. Majd ez a szennyeződés a hatékony szívómotornak köszönhetően bejut a portartályba a nagyhatékonyságú szűrőn keresztül. A felmosáshoz csak illessze be a COMBO tartályt:

Intelligens takarítás programozás

AZ Imprint Okos feltérképezés funkciónak köszönhetően beállíthatja a takarítást az igényeinek megfelelően. Így például takaríthat egy vacsora után csak az étkezőasztal alatt vagy gyorsan egy séta után csak az előszobában.

Töltés és folytatás

A takarítható felület nagyságának nincs határa. A Roomba "i" széria modellje tökéletes választás bármely háztartásban. Feltakarít nagyobb lakásokat, házakat, több szinten is. Amennyiben az akkumulátor lemerülne takarítás közben, akkor a Roomba i8 önmagától visszatér a töltőállomásra és feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta.

iRobot

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Csak cserélje ki a portartályt egy mozdulattal Combo vizes tartályra és a Roomba® robot automatikusan tudja, hogy eljött a kombinált takarítás ideje. Ne pazarolja az idejét a padló tisztításával, csak válassza ki a kívánt tisztítást. Az innovatív iRobot megoldás most száraz és nedves tisztítást is biztosít egyetlen robottal. Azokon a területeken, ahol nem szeretne felmosni, egyszerűen állítson be No-Mop, azaz felmosásmentes zónákat.

iAdapt 3.0 navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Okos Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba Combo i8+ robotporszívó 10 térkép tárolására alkalmas. Mindig kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. . Az iRobot OS applikációnak köszönhetően zónákra tudja osztani a lakást, meghatározhatja, hogy hol és mikor takarítson a robot, hol ne takarítson.

Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba Combo i8+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

Válassza ki, hogy hol szeretne csak porszívózni és hol felmosni is

A porszívóból egy mozdulattal felmosás lesz

Maximalizálhatja a takarítás lehetőségét egy egyszerű mozdulattal. Ha a porszívózás mellett fel is mosna, akkor csak cserélje ki a portartályt Combo vizes tartályra és indulhat a felmosás.

Ha végzett a porszívózással, kiüríti a portartályát

Portartály a klasszikus porszívózáshoz

A klasszikus portartálynak köszönhetően a Roomba Combo alaposan felporszívóz a kemény felületeken, szőnyegeken egyaránt, majd visszatérve a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomásra automatikusan kiüríti a saját portartályát.

*Clean Base™ szennyeződésgyűjtő a csomag része.

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Tartály a kombinált takarításhoz

Csak egyszerűen cserélje le a klasszikus portartályt a Roomba Combo vizes tartályra, hogy a kombinált takarítás indulhat is. A porszívózás és felmosás ciklus 55 négyzetméteren zajlik zökkenőmentesen a 210 ml-es tartálynak köszönhetően.

Ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta

Visszamegy a töltőre majd folytatja a takarítást

A Roomba Combo™ i8+ a feladat elvégzéséhez szükséges szintre tud újratölteni takarítás közben, és szükség esetén a Clean Base automata szennyeződésgyűjtő állomáson tölti is magát. Ez problémamentes tisztítási élményt biztosít.

Személyreszabott felmosás

Felmosás alól kizárt zónák - No Mop Zones

Ha nem akarja a felmosás funkciót használni bizonyos területen, akkor egyszerűen csak állítsa be a No Mop zónát, Felmosás alól kizárt területet. Igy azon a területen a Roomba i8 csak porszívózni fog.

HIBÁTLAN MŰKÖDÉS

iAdapt 3.0 navigációs rendszer

A legfejlettebb iAdapt 3.0 navigációs rendszernek köszönhetően nagyobb felületeken is feltérképez és tökéletesen takarít. A Roomba Combo™ i8+ kamerával rendelkezik, amely érzékeli az akadályokat. Akár 10 különböző térképre emlékszik és beazonosítja azokat.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

4lépcsős takarítórendszer

Nagyhatékonyságú szennyeződés takarítás a 10x szívóerejű motornak köszönhetően. Az oldalkefe tökéletesen takarít a sarkokban , falak és szegélyek mentén, míg a két egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a port, hajat, kisállatok szőrét minden típusú padlóról. A felmosó rendszer tökéletesen tiszta és ragyogó felületeket biztosít.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott rendszereknek köszönhetően

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Amikor a portartály megtelik a Roomba Combo i8+ automatikusan kiüríti azt. Az Antiallergén Lock porgyűjtő zsák 30 alkalomnyi port tárolására alkalmas.

*Clean Base™ szennyeződésgyűjtő a csomag része.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott rendszereknek köszönhetően

Dirt Detect™ szennyeződésfelismerő rendszer

A Roomba i8 egyedi akusztikus szenzoroknak köszönhetően felismeri a szennyezettebb helyeket és ott erősebben porszívózik.

A Roomba Combo i8+ az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

  • iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
  • Határtalan tisztítandó felület
  • Automata portartály ürítés a CLEAN BASE állomáson
  • Imprint Link funkció - okos kommunikáció a Braava jet m6 felmosó robottal
  • Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
  • Keep Out Zónák, kizárt területek és Felmosás elkerülő, No Mop Zónák
  • Fejlett irányítás az iRobot HOME alkalmazásról
  • Okos takarítás programozás
Az egyedülálló Roomba Combo i8+ tökéletes választás nagyobb lakásokhoz, különböző padlófelületekre, kiskedvencek mellé is. Egy igazi remekmű a navigációs rendszere, a feltérképezés és az automatikus portartály ürítés.
249 999 Ft Jelenleg nem elérhető