Forró nyári kedvezmények júliusban!

Nyári kedvezmények

Roomba Combo j5 (j517840)

A Roomba Combo® j5 egy intelligens 2in1 porszívó és felmosórobot egyben. Felismeri az útjába kerülő váratlan akadályokat, cipők, zoknik, kábelek vagy a kis kedvencek meglepetései. Az iRobot OS operációs rendszer irányítása alatt minden tisztítás alkalmával tanul, így egyre intelligensebb lesz. Csak helyezze be a Roomba Combo™ víztartályt és a porszívózás után a felmosásról is gondoskodik.

A Roomba Combo® j5 széles látószögű kamerával és a zseniális vSLAM® navigációval van felszerelve PrecisionVision funkcióval. Felismeri a tárgyakat, és ennek megfelelően optimalizálja az útvonalat. A portartály egyetlen mozdulattal víztartályra cserélhető és a robot megkezdi a felmosási ciklust.

Hatékony takarítás és brilliáns tisztaság

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok körül, falak mentén és a szobasarkot és más nehezen elérhető helyeken. Két egymással szembenforgó, profilirozott gumikefe felszedi a szennyeződéseket minden típusú padlóról és szőnyegről. A szennyeződést ezután egy erős szívómotor, egy hatékony szűrővel ellátott portartályba szívja azt. A kombinált takarításhoz egy mozdulattal cserélje ki portartályt víztarályra és illessze be a felmosófejet a helyére.

Elkerüli az akadályokat

A Roomba Combo® j5 robotporszívó elkerüli a váratlan akadályokat, amelyek a töltőkábelektől a házi kedvencek meglepetéséig bármi lehet. Amikor először találkozik velük, fényképet küld Önnek az applikáción keresztül az objektumról, és Ön eldöntheti, hogy a robot a későbbiekben kerülje-e el, vagy folytassa a tisztítást. Emlékezni fog a választására a következő tisztításkor.

Nincs határ

A tisztított terület nagysága szinte korlátlan. A Roomba "j" sorozat univerzális választás minden olyan háztartás számára, amely egy intelligens, automatikusan takarító robotra vágyik. Tökéletesen takarít nagy lakásokat is, házakat és több emeletet akár. Ha az akkumulátor kezd lemerülni, a robot visszatér a dokkolóállomásra és feltölti magaát, majd ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

iRobot

Porszívóz és felmos egy ciklus alatt

Egy mozdulattal csak cserélje ki a portartályt és a Roomba® tudni fogja, hogy eljött a kombinált takarítás ideje. Ne pazarolja az idejét a padló tisztításával, csak válassza ki a kívánt tisztítási módot. Az innovatív iRobot megoldás most száraz és nedves tisztítást is biztosít egyetlen eszközzel. Azokon a területeken, ahol nem szeretne felmosni, egyszerűen állítson be "felmosómentes zónákat." -No Mop zones.

vSLAM® intelligens navigációs és tárgyfelismerő rendszerrel

A legmodernebb PrecisionVision navigáció lehetővé teszi a Roomba®robot számára, hogy észlelje a padlón lévő tárgyakat, például cipőket, kábeleket, zoknikat, kis kedvencek meglepetéseit. Tudja, hogy mit kell kikerülni és mit nem. Minden frissítéssel folyamatosan tanul, és az azonosítható objektumok listája folyamatosan bővül.

VÁLASSZA KI, HOGY PORSZÍVÓZNI SZERETNE CSAK VAGY FELTÖRÖLNI IS

Egy mozdulat és felmos

Egyszerűsítse a tisztítást egyetlen eszközzel. Felporszívózhat a klasszikus portartály használatával, vagy a Roomba Combo víztartályra cserélve fel is törölhet.

KIÜRÍTI A SAJÁT PORTARTÁLYÁT PORSZÍVÓZÁS UTÁN

Portartály porszívózáshoz

A klasszikus portartály használatával a Roomba Combo™ j5 gondosan felporszívózza a kemény felületeket és a szőnyegeket, és a tisztítás befejeztével visszatér a Clean Base® dokkoló és töltőállomásra, hogy kiürítse azt. *Clean Base™ állomás nem alaptartozék, opcionálisan megvásárolható utólag.

PORSZÍVÓZ ÉS FELTÖRÖL EGY CIKLUS ALATT

Gyűjtőartály a kombinált takarításhoz

Egyszerűen illessze be a Roomba Combo® víztartályt, hogy a porszívót kombinált felmosóvá alakítsa. 210 ml-es tartályának köszönhetően akár 55 négyzetmétert is képes felporszívózni és felmosni egyidőben.

FEJLETT NAVIGÁCIÓ

Mindig elkerüli

A Roomba® Combo j5 robot a legfejlettebb VSLAM szisztematikus navigációval és PrecisionVision rendszerrel felszerelt. Ez lehetővé teszi az elkerülendő objektumok felismerését, beazonosítását.

FEJLETT NAVIGÁCIÓ

10 különböző térkép tárolására alkalmas

Akár 10 különböző térképet is megjegyez, és mindig tudja, hol van. Így minden emeletet feltérképezhet, vagy magával viheti a porszívót a nyaralóba is. Takarítási szokások alapján zónákat javasol, így elküldheti egy adott helyre. Tiltott zónákat is beállíthat az alkalmazásban, ahová a robot soha nem léphet be.

TAKARÍTÁS HATÁROK NÉLKÜL

Takarítás közbeni töltés

A Roomba Combo j5 a tisztítási folyamat során a tisztítás befejezéséhez szükséges szintre képes újratölteni. magát A Visual dokkoló funkcióval mindig visszatalál a töltőállomásra és a LED háttérvilágításnak köszönhetően ezt még sötétben is megteheti.

HATÉKONY TAKARÍTÁS , CSILLOGÓ TISZTASÁG

AEROFORCE® NÉGYFOKOZATÚ TISZTÍTÓRENDSZER

10x nagyobb szívóerővel szívja fel a mélyen beágyazott port és szennyeződést. Az oldalkefe a falak mentén és a sarkokban tisztít, míg a gumikefék alkalmazkodnak a különböző padlótípusokhoz, és megakadályozzák a haj összegabalyodásátis. A felmosó rendszer fényessé teszi és tökéletesen tisztítja a padlót.

TAKARÍTÁSRA TERVEZVE

Elkerüli az akadályokat

A Roomba Combo® j5 robotporszívó elkerüli a váratlan akadályokat, amelyek a töltőkábelektől a házi kedvencek meglepetéséig bármi lehet. Amikor először találkozik velük, fényképet küld Önnek az applikáción keresztül az objektumról, és Ön eldöntheti, hogy a robot a későbbiekben kerülje-e el, vagy folytassa a tisztítást. Emlékezni fog a választására a következő tisztításkor.

TÖKÉLETES TAKARÍTÁS A SZABADALMAKNAK KÖSZÖNHETŐEN

Dirt Detect™ szennyeződésfelismerő rendszer

Az iRobot Roomba robotporszívók akusztikus érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek érzékelik a szennyeződést. A robot ezekre az erősen szennyezett helyekre fókuszál, és alaposabban felporszívózza őket.

IROBOT OS

Ott takarít, ahol szükséges

A Roomba® robotporszívók és az Imprint™ intelligens térképezéssel ellátott Braava® felmosók a legkorszerűbb mesterséges intelligenciát és okos tanulást használnak. Ez lehetővé teszi számukra a szennyeződések automatikus észlelését, és proaktívan új tisztítási zónákat javasolnak bizonyos tárgyak körül, például kanapék, asztalok vagy konyhapultok és képesek megbecsülni a takarítás várható tartamát. *A működéshez legalább iAdapt 3.0 szükséges"

IROBOT OS

Akkor takarít, amikor Önnek a legkényelmesebb

Az applikáció felismeri az Ön takarítási szokásait, és rendszeres takarítási rutinokat javasol, mint például a „konyha takarítása vacsora után”. Ami nagyszerű, az az, hogy a robotok képesek takarítani, már akkor is, amikor Ön nincs otthon. Nem kell semmit sem bekapcsolnia, az iRobot OS automatikusan tudja, amikor Ön nem tartózkodik otthon és akkor takarít. Így Ön csak a tökéletesen tiszta eredményről fog tudni. Ha otthon van a takarítás idején, a robot nem zavarja, ahogy elhalad mellette, egyszerűen akkor kezdi el a takarítást, amikor Ön kéri.

IROBOT OS

Olyan módon takarít, ahogy optimális

A "no-go" zónák megakadályozzák, hogy a robot belépjen egy adott helyre. Az iRobot OS sokkal tovább megy az Imprint™ feltérképezéssel. A robotok maguk javasolnak zónákat, és megtanulják elkerülni a problémás területeket. Ráadásul szezonális tippeket adnak, amelyeket az állattulajdonosok és az allergiások is nagyraértékelnek. *A működéshez legalább iAdapt 3.0 szükséges

A Roomba Combo® j5 intelligens 2in1 porszívó és felmosórobot, érzékeli a tárgyakat, elkerüli az akadályokat. A cserélhető tartálynak köszönhetően a porszívózásról és a felmosásról is gondoskodik egy robot.

  • Precision Vision fejlett navigációs rendszer, frontkamerával
  • iRobot OS applikációs vezérlés
  • Takarítás közben töltés, charge / resume személyreszabható takarítás
  • Dirt Detect szennyeződésfelismerő technológia
  • Négyfokozatú hatékony takarítórendszer
  • Felmosás mentes zónák, No mop zónák beállítása
A Roomba Combo® j5 képes porszívózni és felmosni is. Felismeri a tárgyakat, és ennek megfelelően állítja be a takarítási útvonalat. Ideális választás kisállattartók számára.
199 999 Ftraktáron