Forró nyári kedvezmények júliusban!

Nyári kedvezmények

Roomba Combo i5 (i517840 hamuszürke)

A Roomba Combo™ i5 okos robot, ami tökéletesen porszívóz és felmos is egyben, egy mozdulat csak a tartályokat kicserélni, és indulhat a teljeskörű takarítás. Térképet készít az otthona padlójáról, így könnyedén vezérelheti Ön a takarítás az iRobot Home applikációról vagy hangvezérléssel.

Hatékony és alapos takarítás egy robottal, egyszerűen a tartályok cseréjével. Válassza ki a megfelelő tartályt annak függvényében, hogy csak porszívózni vagy felmosni is szeretne. Roomba Combo™ i5 egy stílusos, okos robot takarítógép, okos térképkészítéssel és lehetséges hangvezérléssel.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok lába körül, falak és szegélyek mentén és a nehezen elérhető sarkokban is. A két, egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a szennyeződést, amit a padlóról gyűjtött össze. Majd ez a szennyeződés a hatékony szívómotornak köszönhetően bejut a portartályba a nagyhatékonyságú szűrőn keresztül. A felmosáshoz csak illessze be a COMBO tartályt.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

75 percnyi takarítás egy töltéssel

A megtisztított terület mérete korlátlan. A Roomba Combo i5 univerzális választás minden család számára. Tökéletesen megtisztítja a padlófelületeket az egész lakásban. Ha érzékeli, hogy merül az akkumulátor, akkor a robotporszívó visszatér a dokkoló és töltőállomására majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Tisztítási idő általában, töltésenként legfeljebb 75 perc.

iRobot

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Csak cserélje ki a portartályt egy mozdulattal Combo vizes tartályra és a Roomba® robot automatikusan tudja, hogy eljött a kombinált takarítás ideje. Ne pazarolja az idejét a padló tisztításával, csak válassza ki a kívánt tisztítást. Az innovatív iRobot megoldás most száraz és nedves tisztítást is biztosít egyetlen robottal.

Egyedi, giroszkópos navigációs rendszer

A robot intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő

Utólagosan megvásárolható kiegészítő. Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba Combo™ i5 robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

VÁLASSZA KI, HOGY HOL SZERETNE CSAK PORSZÍVÓZNI ÉS HOL FELMOSNI IS

A porszívóból egy mozdulattal felmosás lesz

Maximalizálhatja a takarítás lehetőségét egy egyszerű mozdulattal. Ha a porszívózás mellett fel is mosna, akkor csak cserélje ki a portartályt Combo vizes tartályra és indulhat a felmosás.

HA VÉGZETT A PORSZÍVÓZÁSSAL, KIÜRÍTI A PORTARTÁLYÁT

Portartály a klasszikus porszívózáshoz

A klasszikus portartálynak köszönhetően a Roomba Combo alaposan felporszívóz a kemény felületeken, szőnyegeken egyaránt, majd visszatérve a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomásra automatikusan kiüríti a saját portartályát.

*Clean Base™ szennyeződésgyűjtő nem a csomag része.

PORSZÍVÓZÁS ÉS FELMOSÁS EGY CIKLUS ALATT

Tartály a kombinált takarításhoz

Csak egyszerűen cserélje le a klasszikus portartályt a Roomba Combo vizes tartályra, hogy a kombinált takarítás indulhat is. A porszívózás és felmosás ciklus 55 négyzetméteren zajlik zökkenőmentesen a 210 ml-es tartálynak köszönhetően.

OTT TAKARÍT AHOL ÖN SZERETNÉ

Feltérképezéses navigáció

Roomba Combo i5 applikáción keresztül javasol Önnek szobahatárokat, amelyeket személyre szabottan módosíthat, elnevezheti a szobákat. Az iRobot Home alkalmazás segítségével hangutasításra is elküldheti a robotot takarítani.

Szisztematikus navigáció

Okos navigáció

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőivel pedig eligazodik a lakásban, térkép tárolására alkalmas, elharátolhatja a helyiségeket egymástól, valamint küldheti meghatározott szobába is. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

HETEKIG NEM KELL A TAKARÍTÁSRA GONDOLNIA

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás

Amikor a robotporszívó portartálya megtelik a Roomba Combo i5+ visszatérve az állomásra automatikusan kiüríti azt. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas.

*A CLEAN BASE szennyeződésgyűjtő állomás utólag, opcionálisan megvásárolható a Roomba i5 modellhez.

NAGYHATÉKONYSÁGÚ TAKARÍTÁS ÉS TÖKÉLETES RAGYOGÁS

4lépcsős takarítórendszer

Nagyhatékonyságú szennyeződés takarítás a 10x szívóerejű motornak köszönhetően. Az oldalkefe tökéletesen takarít a sarkokban , falak és szegélyek mentén, míg a két egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a port, hajat, kisállatok szőrét minden típusú padlóról. A felmosó rendszer tökéletesen tiszta és ragyogó felületeket biztosít.

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Amikor merülni kezd az akkumulátora, visszatér a dokkoló állomásra, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

 • Egyedi formatervezés és megjelenés
 • Giroszkópos navigáció, céltudatos takarítás
 • AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
 • Intelligens takarítástervezés, helyiségek elhatárolása, elnevezése
 • Makacs szennyeződések eltüntetése, Dirt Detect technológiának köszönhetően
 • iRobot Genius applikációval személyreszabott takarítás tervezés
 • Edge sweeping oldalkefe és kettős,többfelszínű 2db takarítókefe
 • Imprint™ Link intelligens kapcsolódás a Braava Jet m6 felmosó robothoz
 • Automatikus dokkolás és töltés
 • Hangvezérlés: Google és Alexa együttműködés
 • Térképkészítés a takarítandó felületről
A Roomba Combo™ i5 okos robot, ami tökéletesen porszívóz és felmos is egyben, egy mozdulat csak a tartályokat kicserélni, és indulhat a teljeskörű takarítás.
139 999 Ftraktáron