Forró nyári kedvezmények júliusban!

Alaposabban takarít, mint gondolná

Az iRobot OS nemcsak okos funkciókkal van tele, hanem átgondolt is. Személyre szabottabb kialakítást, háziállat-funkciókat és több hangutasítást kínál¹, mint bármely más robot. Így Önnek csak azokra a tevékenységekre kell koncentrálnia, melyek igazán fontosak.

Megnézem a legokosabb robotokat

IROBOT OS Operációs rendszer

Menj végig minden helyiség padlón található akadályain

Az iRobot operációs rendszer által vezérelt Roomba® j7 több mint 80 általános objektumot ismer fel². Amikor olyan dolgokat észlel, mint a kábelek, zoknik, vagy a kisállatok "piszka", akkor azokat elkerüli. Erre csak egy igazán okos otthoni robot képes.
²Működik a Google Home és Alexa eszközökön. Alexa és a kapolcsolódó logok az Amazon.com és leányvállalatainak trademarkjai.Google a Google LLC.trademarkja."

Vásároljon j7+ robotot iRobot OS rendszerrel

IROBOT OS Operációs rendszer

Több hangutasítást megért, mint a legtöbb robot.

Párosítsa a Wi-Fi®-hez csatlakoztatott robotokat Alexa- vagy Google Asszisztens-kompatibilis eszközökkel¹, és használjon olyan parancsokat, mint „Alexa, mondd meg a Roombának, hogy takarítson a dohányzóasztal alatt”. Egy pillanat alatt megteszik, amit kér. Egyes parancsok még a Sirivel is működnek.
¹ Csak a Roomba® s, j, i7 és a Braava jet m6 felmosó robot működik ezzel a rendszerrel.

Nézze meg az iRobot OS rendszerrel ellátott robotporszívókat

IROBOT OS Operációs rendszer

Személyreszabott takarítási tervet készít

Egyedi takarítástervezés az Ön folyamatosan változó életritmusának, ütemtervének megfelelően. Sokkal személyre szabottabb javaslatokat használ, mint bármely más robot. Az iRobot OS megtanulja az Ön szokásait, és olyan ajánlásokat tesz, amelyek pontosan illeszkednek az életmódjához – mindezt azért, hogy egy tökéletesen tiszta lakásba érjen haza úgy hogy a takarításról mit sem tud.

Nézze meg az iRobot OS rendszerrel működő Braava jet m6 robotot

IROBOT OS Operációs rendszer

No.1 a kisállatok piszkának elkerülésében

A Roomba® j7 robotporszívót is iRobot OS vezérli. Több funkcióval rendelkezik a háziállatok számára, mint bármely más robot. Azonosítja a szilárd kisállat piszkot és elkerüli azt.

Nézze meg az akciós csomagokat iRobot OS rendszerrel

IROBOT OS Operációs rendszer

Töltse le az iRobot HOME applikációt

Továbbfejlesztett térképek, adott objektumok tisztításának képessége, egyedi rutinok, szezonális javaslatok és intuitív intelligens otthon integráció². Az iRobot Home alkalmazás minden aspektusát újratervezték, hogy maximális vezérlést biztosítson a takarítás felett. Az alkalmazást az App Store és a Google Play oldalon találja.
²Működik a Google Home és Alexa eszközökön. Alexa és a kapolcsolódó logok az Amazon.com és leányvállalatainak trademarkjai.Google a Google LLC.trademarkja."

Több információ az alkalmazásról

Alaposabban takarít,mint gondolná

"¹. Csak a Roomba® s, j, i7 és a Braava jet m6 felmosó robot működik ezzel a rendszerrel. ².Működik a Google Home és Alexa eszközökön. Alexa és a kapolcsolódó logok az Amazon.com és leányvállalatainak trademarkjai.Google a Google LLC.trademarkja."