Forró nyári kedvezmények júliusban!

Nyári kedvezmények

Roomba s9+ (s955840)

Egy igazi ellenállhatatlan robotporszívó a Roomba s9+ azoknak, akik szeretik a technológiai különlegességeket és futurisztikus formákat, megoldásokat.

s9, a robotika csúcsa

A Roomba s9+ egy igazi mestermű, luxus formatervezéssel, szélesebb AeroForce tisztítókefékkel, Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerrel és Power Boost megnövelt szívóerő szőnyegen funkcióval, ami 40x nagyobb teljesítményt ad a 600-as sorozat modelljeihez képest. Mindezeken túl a Roomba s9 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal.

Új design, szélesebb tisztítófejek

Az új D-formájú robot, a 30%-kal szélesebb AeroForce , egymással szemben forgó tisztítókefék biztosítják a robotnak, hogy hamarabb végezzen akár nagyobb területen is. A speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában például a bútorok körül, falak, szegélyek mentén és a sarkokban.

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

AeroForce® takarítórendszer

Az iRobot Roomba s9 szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. Ez felgyorsítja az áramló levegőt, és a nagy hatékonyságú Power Boost motorral együttműködve, akár 40x nagyobb szívóerőt ér el. A gumi tisztítókefék 30%-kal szélesebbek, mint a korábbi modellek esetén, így a Roomba gyorsabban és hatékonyabban takarít.

iAdapt 3.0 navigáció

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek mentén és a bútorok körül. Az intelligens Imprint feltérképezés, a vSLAM® technológia valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletesen navigáljon és megtisztítson minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. A feltérképezés után az applikáció keresztül Ön zónákat határozhat meg a lakásban, elnevezheti őket és ennek megfelelően programozhatja a takarítást. A robot 10 különféle térképet tud megjegyezni és tárolni.

Power Boost megnövelt szívóerő szőnyegen funkció

A Roomba s9 + egyértelműen felismeri amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

iRobot

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a felmosó robothoz

A Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba "s" és "i" sorozatú robotporszívóival. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 felmosó robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen.Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

Ne aggódjon a takarítás miatt

Clean Base rendszerbe ürítés

A Roomba s9+ automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port, ez azt jelenti, hogy Önnek egy évben kb 6 alkalommal kell azt cserélni.

Tökéletes navigáció

iAdapt 3.0 navigáció

Az intelligens Imprint feltérképezés, a vSLAM® technológia valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletesen navigáljon és megtisztítson minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. egyen az a konyhai szekrény környékén főzés után akár.

Ne hagyja, hogy bármi visszatartsa Önt

Határtalan padlófelület

A Roomba "s" sorozat bármilyen nagyságú területet feltakarít. AmikorA Roomba s9 folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és szükség esetén a robotot a töltőállomásra küldi. Ha a feltöltés befejeződött, a takarítást a Roomba ugyanott folytatja, ahol korábban abbahagyta, amíg a teljes felület tiszta nem lesz.

Továbbfejlesztett AeroForce háromfokozatú takarítórendszer

Forgó oldalkefe

A roboton található egyedileg kialakított oldalkefének 5 karja van, ami segít a bútorok lába körül, szegélyeknél és sarkokban a tökéletes tisztaság elérésében.

Továbbfejlesztett AeroForce háromfokozatú takarítórendszer

A két kefe egymással szemben forog

A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék, a 30%-kal megnövelt méretüknek köszönhetően különleges bánásmóddal és gyorsabban távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt, mint elődeik.

Továbbfejlesztett AeroForce háromfokozatú takarítórendszer

Nagyhatékonyságú szívómotor

A nagyhatékonysűgú szívómotor elbánik a legfinomabb porral is, míg az AeroForce nagyhatékonyságú szűrő pedig a légszűrésről, elkapja a pollenek és allergének 99%-át.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Először a porszívó robot, majd a felmosó van bevetésen

A Roomba kitakarítja az Ön egész otthonát, a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő és töltőállomásnak köszönhetően automatikusan kiüríti a portartályát, és küld egy üzenetet a robotnak, hogy végzett ezzel a művelettel.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Információ

A Braava értesítést kap a Roomba robotporszívótól, hogy a porszívózás a végére ért. Ezután elindulhat az akár 92 négyzetméter felmosása, az üzemmód kiválasztásának értelmében.

Imprint™ Link -okos kapcsolódási funkció a robotok közöt

Csapatmunka = tökéletesen tiszta padló

A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

Egy igazi ellenállhatatlan robotporszívó a Roomba s9+ azoknak, akik szeretik a technológiai különlegességeket és futurisztikus formákat, megoldásokat.

  • iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezés funkcióval és fejlett vSLAM® navigációval
  • Határtalan tisztítandó felület
  • Power Boost megnövelt szívóerő szőnyegen funkció
  • Robot csapatmunka az Imprint™ Link, okos kapcsolódás funkcióval
  • Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
  • Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer
  • Keep Out Zone, kizárandó helyek funkció
  • Fejlett irányítás az iRobot HOME alkalmazásról
A Roomba s9+ egy igazi mestermű: robotporszívó luxus formatervezéssel, szélesebb AeroForce tisztítókefékkel, Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerrel és Power Boost- megnövelt szívóerő szőnyegen funkcióval, ami 40x nagyobb teljesítményt ad. Mindezeken túl a Roomba s9 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal, így a tiszta padló garantált.
419 999 Ftraktáron