Forró nyári kedvezmények júliusban!

vSLAM® navigációs rendszer

A vSLAM (vizuális egyidejű helymeghatározás és térképezés) lehetővé teszi a robotporszívók számára, hogy térképeket készítsenek a környezetükről és egyidejűleg navigáljanak is ezen vizuális információk segítségével. Ily módon a robotok hatékonyabban tervezhetik meg útvonalaikat, elkerülhetik az akadályokat és alaposabban tisztíthatják a helyiségeket.

Automatikus tárgyfelismerés

Tökéletesen tervezett vSLAM® navigációs rendszer

A PrecisionVision segítségével a Roomba® lehetővé teszi a robot számára, hogy észlelje a padlón lévő tárgyakat, mint például cipők, kábelek, zoknik, kiskedvencek meglepetései és egyéb akadályok. Amikor először találkozik ezekkel a tárgyakkal, a robot fényképet küld az objektumról, és Ön döntheti el, hogy kerülje-e el azt, vagy folytassa a takarítást. A robot megjegyzi az Ön választását a következő takarítás alkalmával, és így tudja, mit kell elkerülnie és mit nem. Minden frissítéssel tanul, és bővül az általa azonosítható tárgyak listája.

EGY HELYET SEM HAGY KI

Befér a bútorok alá és a nehezen elérhető helyeket is feltakarítja

A vSLAM navigációnak köszönhetően a robot képes előre felismerni a falakat, szegélyeket, bútorokat, így lelassít és óvatosan közelíti meg ezeket, hogy ne hagyjon ki egyetlen pontot sem, miközben nem sérti meg ezeket az eszközöket. Elér olyan helyekre is a navigációnak köszönhetően, melyre más típusú navigációk nem.