Forró nyári kedvezmények júniusban!

Tisztítási mód

Két tisztítási mód

A Braava jet m6 kétféle üzemmódban dolgozik: száraz törlés és felmosás. A száraz törlés folyamán a törlőrongy összegyűjti a port, koszt, kisebb szennyeződéseket mindenféle kemény padlófelüleltről. Az iRobot HOME applikációval Ön kiválaszthatja a víz mennyiségét, spriccelés intenzitását, több vizet a szennyezettebb felületekhez. Braava automatikusan felismeri, hogy Ön milyen törlőrongyot illesztett a tisztítófejhez, és hogy most szárazon töröljön vagy felmosson. A törlőrongy lehet mosható, vagy egyszer használatos eldobható.

Virtuális fal mód

Virtuális fal mód

A Braava 240 képes létrehozni egy virtuális falat maga mögött, és csak az előtte és oldalán lévő teret tisztíthatja meg. A Braava jet m6 olyan külső virtuális falakkal működik, mint például a Dual Mode, amelyek leküzdhetetlen virtuális akadályokat képesek létrehozni azokon a helyeken, ahol nem akarjuk, hogy Braava menjen. Ezek a falak képesek egy olyan területet létrehozni, amely talán kutya tálak körül helyezkedik el, amelyet a Braava m6 sugárhajtóművel el kell kerülni.

Nagy víztartály

Nagy víztartály

A Braava jet 240 felmosó robot egy könnyen kivehető 150 ml-es víztartállyal rendelkezik. Míg a fejlettebb utódja, a Braava jet m6 felmosó robot pedig 445 ml-es tartállyal felszerelt. A tartályt vízzel vagy más iRobot felmosófolyadékkel érdemes feltölteni a tökéletes eredmény érdekében.

iAdapt navigáció

iAdapt navigáció

Az iAdaptt 2.0 navigációs rendszer biztosítja a Braava jet 240 tájékozódását kisebb helyeken. A Braava jet m6 a legfejlettebb iAdapt 3.0 navigációval és vSLAM technológiával ellátva nagyobb helyeken is tökletesen takarít, mindig tudja, hogy Ön melyik helyiséget szeretné vele kitakaríttatni.

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Applikációról vezérelhető takarítás

A Braava robotot mobiltelefonról is működtetheti, bármikor, bárhonnan. Az iRobot OS applikáció segít a takarítás programozásában, a szobák kiválasztásában és a víz mennyiség adagolásának intenzitásában is.

* A Braava jet 240 esetén az applikációról az elindítás, megállítás és vízspriccelés vezérelhető.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció

Imprint Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint™ Link, okos kapcsolódás funkciónak köszönhetően a háztartási robotok csapatban, együtt tudnak dolgozni. A Braava jet m6 és a Roomba "i" robotporszívók értesítést küldenek egymásnak. Amint a robotporszívó befejezi a munkát, ezt közli a Braaava jet felmosó robottal és felmosási utasítást küld neki.

Érzékelők

Leesés érzékelők

Érzékeny szenzorok sokasága a robot alján segít a robotnak abban, hogy felismerje a veszélyes helyeket és ne essen le a lépcsőről vagy egyéb helyekről. A robot ilyenkor megáll, megfordul és folytatja a takarítást.

Nagy tiszta terület

Nagy tiszta terület

A Braava 240 padlótörlő robot tökéletes kisebb terekhez, például fürdőszobákhoz vagy folyosókhoz, ragyogóan takarít akár 25 nm-ig. Ezzel szemben a fejlettebb Braava jet m6 készüléket nagyobb helyiségekhez tervezték. Munka ciklus közben visszatér a töltőállomásra, majd folytatja a felmosást, míg a végére ér. A Braava jet m6 által szárazon átmosható terület korlátlan. A nedves tisztítást a víztartály kapacitása és a permetezés intenzitása korlátozza, de így is tökéletesen felvihetőfelmos 92 négyzetméterig.

Minden típusú padló takarítása

Minden típusú padló takarítása

A Braava padlótörlő robot bármely kemény típusú padlófelületet tökéletesen töröl. Akár minden nap takaríthat az Ön jelenléte nélkül, így nem kell egy cseppet sem aggódnia a takarítás miatt.