PORSZÍVÓZÁS

Szegélytakarító oldalkefék

2 oldalkefe segíti a robotot, hogy a sarkokból, szegélyek mentén, bútorok lába körül takarítson. Ez a kosz, szennyeződés és por a keféknek köszönhetően a robotporszívó takarító fejéhez kerül és a szívómotor a portartályba juttatja.

PORSZÍVÓZÁS

Cserélhető takarítókefék

A V alakú kefének és a nagy szívóteljesítménynek köszönhetően felszívja a port, a piszkot és az egyéb szennyeződéseket a keménypadlókról és a szőnyegekről. Az Edge-Sweeping szegélytakarító kefék a falak tövéből és a sarkokból is összegyűjtik a szennyeződéseket.

PORSZÍVÓZÁS

Hatékony szívómotor

A szívómotor gondoskodik a szennyeződések beszívásáról a padlóról a robot portartályába

FELTÖRLÉS

3 feltörlési mód

A feltörlési mód és a víz intenzitása hatással van a nedves tisztítófejre. Ön választja ki, hogy melyik az ideális a padló anyaga és a szennyeződés nagysága alapján.

FELTÖRLÉS

Mikroszálas törlőrongy

A speciálisan barázdált mikroszálas törlőrongy tökéletesen feltörli a padlót porszívózás után

FELTÖRLÉS

Elektromos vízszivattyú

A vízellátásról elektromos szivattyú gondoskodik, amely ugyanolyan nedvesen tartja a tisztítófej minden részét takarítás közben.

MOZGÁS ÉS AKADÁLYOK

2 mozgási mód

A robotnak kétféle porszívózási szisztémája van: egyenes és reaktív. Szisztematikusan tisztíthatja a területet sorokban, vagy a mozgás irányát olyan algoritmusok vezérelhetik, amelyek gondoskodnak az egész helyiség tisztításáról nem hagyva maga után semmilyen nyomot.

MOZGÁS ÉS AKADÁLYOK

Leesés érzékelők

A leesés érzékelőknek köszönhetően a robot biztonságban van takarítás közben mindenhol. Amint lépcsőt vagy egyéb széleket érzékel visszafordul és folytatja a takarítást.

MOZGÁS ÉS AKADÁLYOK

Hogyan győz a por és piszok felett?

A Roomba Combo könnyedén elnavigál a küszöbökön, szegélyeken, mert átmegy 1,8 cm minden akadályon. Ha szőnyegen takarít, akkor kb 1,5 cm magasságig bírkózik meg a rojtokkal.