Forró nyári kedvezmények júliusban!

Nyári kedvezmények

Roomba Combo j7+ (c755640) (blue)

A legfejlettebb robot az elmúlt 20 év fejlesztéseinek eredményeként - a fejlődés töretlen. Roomba Combo j7+ az egyetlen igazán önállóan működő "2in1" robotporszívó kiterjesztett felmosási opcióval. Az új iRobot OS vezérlésnek köszönhetően tökéletesen megkülönbözteti a kemény padlót a szőnyegektől, így tudja hogy hol porszívózzon és hol moshat fel - jóval okosabb mint Ön gondolná.

The Roomba® Combo j7+ az egyetlen igazán automatán működő "2in1" robotporszívó, kiterjesztett felmosó funkcióval, nagy látószögű világító kamerával, és az utolérhetetlen vSLAM® PrecisionVision navigációs rendszerrel, ami teljesen körbe lát, érzékeli a tárgyakat, pl cipők, kábelek és ezen kívül több mint 80 másikat és ennek megfelelően alakítja ki az optimalizált takarítási útvonalat. Automatikusan felismeri amint szőnyegre ér és felemeli a felmosó fejet vagy teljesen behúzza azt, ha szükség van rá. A takarítás végén automatikusan kiüríti a saját portartályát a szennyeződésgyűjtő állomáson. Itt az AllergenLock porzsák több mint 30 alkalomig tárolja a begyűjtött koszt, piszkot, majd értesítést küld, ha cserére szorul.

Alaposabb mint gondolná

Az iRobot OS™ operációs rendszer egy tökéletes és teljes vezérlést biztosít a takarítás felett, ahol Ön határozza meg, hogy hol, mikor, és hogyan takarítson a robot. Összekapcsolja a robot használatának élményét a személyre szabható takarítással. Ez az új operációs rendszer túlmutat a korábbi, hagyomás vezérlést biztosító alkalmazáson. Az iRobot OS™ személyre szabott parancsokat és intelligens vezérlést biztosít. Az Ön egyedi életritmusának, elképzeléseinek maximális figyelmet ad a vezérlés.

TAKARÍTÓRENDSZER

iRobot Roomba Combo j7+ szabadalmaztatott 4 lépcsős AeroForce takarítórendszerrel. Az oldalkefe kiszedi a port, koszt a sarkokból, szegélyek körül. A többi koszt a két szembenforgó takarítókefe fellazítja, amit a nagyhatékonyságú szívómotor ereje a portartályba szív. 10x szívóerő az iRobot Roomba 600 szériájával összehasonlítva. A felmosásról a kiterjesztett felmosó mikorszálas törlőronggyal és nedvesség szabályzással gondoskodik. A Roomba saját maga felismeri hogy hl kell porszívóznia és hol moshat fel. Automatikus beazonosítja, amint szőnyeg közelébe ér és felemeli a felmosófejet, akár teljesen be is húzza, ha szükség van rá.

Ne korlátozza magát a takarításban

A takarítható felületek, helyiségek száma virtuálisan határtalan. A j széria egy univerzális választás számtalan háztartásanak, ahol okos robotra vágynak, amely tökéletesen önműködően takarít. Nagyobb lakások, házak takarítására, emeletek tisztítására is alkalmas. Amint az akkumulátora merülni kezd a Roomba visszatér a töltőállomásra, majd ha feltöltötte magát onnan folytatja a takarítást ahl korábban abbahagyta.

iRobot

Az egyetlen igazán önműködő 2in1 robot

Roomba Combo j7+ egyedülálló kiterjesztett felmosófejjel és mikroszálas törlőronggyal, valamint nedvesség szabályzó rendszerrel. Automatikusan érzékeli a szőnyeget és felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, vagy teljesen behúzza azt. Ön minden nap tiszta lakásba ér haza.

Clean Base®

Az automatikus portartály ürítésnek köszönhetően Önnek egy példátlanul kényelmes takarítási élményben lehet része. A Roomba® Combo j7+ robotporszívó a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomásnak köszönhetően Ön hónapokra elfeledkezhet a takarításról. A speciális AllergénLock porgyűjtő zsák 30 takarítási alkalomig tudja tárolni a koszt, port és begyűjti a pollenek és por 99,9%-át.

*Clean Base® Automata szennyeződésgyűjtő rendszer a csomag része

vSLAM® PrecisionVision navigációs rendszer tárgyfelismeréssel

A mesterműnek számító PrecisionVision navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba® azonosítja a padlón a takarítás útjába kerülő tárgyakat, úgy mint cipők, kábelek, zoknik, kisállatok otthagyott ""piszkai"" és tudja, hogy hogy kerülje ki azokat. Minden egyes frissítéssel folyamatosan tanulja az újabb tárgyakat. A Roomba® Combo j7+ tökéletesen körbelát maga körül. "

Fejlett navigáció

10 különböző térkép tárolása

10 különböző térkép tárolására képes. Tapasztalat útján javasolni fog takarítási zónákat, így Ön azokra a helyekre direkt beküldheti a robotot. Beállíthat határtalan számú Tiltott zónát, ahova a robot soha nem fog bemenni takarítani.

HATÁRTALAN PADLÓ MÉRET

Bármilyen nagy felület

Roomba Combo j7 can feltöltés után visszatér a takarítási ciklushoz oda ahol azt korábban abbahagyta. Ha a portartálya megtelt, visszatér az automat szennyeződésgyűjtőhöz, hogy kiürítse azt. Teljesen bonyodalom mentes takarítást biztosít Önnek bármikor. 10 különbözú térkép tárolására alkalmas és mindig tudja, hogy éppen hol jár. Igy Önnél minden felület tökéltesen feltérképezett lesz, még akár a hétvégi házában is.

IROBOT OS

Egyszerűen felemeli a szőnyeg fölé

A Roomba Combo j7+ az első igazán önműködően takarító 2in1 robotporszívó, kiterjesztett és visszahúzható karoknak köszönhetően könnyedén felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, így az nem lesz nedves. Felismeri amint a kemény padlóról a szőnyeghez közelít és jelzi is azt a térképen. Automatikusan tudja, hogy hol kell porszívóznia, felmosnia, így Önnek emiatt egyáltalán nem kell aggódnia.

IROBOT OS

Alaposabb mint gondolná

Roomba megtanulja az Ön otthonát, térképet készít a különböző helyiségekről, így Ön ott takarít, ahol éppen igénye van rá. 10 különböző térkép tárolására alkalmas, így Ön nem csak egyes szobákat, de elhatárolt helyeket is takaríthat. A robot önállóan javasol Önnek kiemelt zónákat, ahol gyakrabban kell takarítani a sűrűbb használat miatt, mint pl a konyhapult előtt vagy az étkezőasztal körül. Kijelölhet az applikációban úgynevezett tilos zónákat is, ahol nem szeretné, hogy a robot egyáltalán porszívózzon vagy felmosson. Itt kikapcsolja a szívómotort így annak a hangja nem fogja Önt zavarni és még energiát is megspórol a további takarításhoz.

IROBOT OS

Alaposabb mint gondolná

Takarítási ütemtervet javasol az Ön életvitelének, szokásainak függvényében, és hangutasításra is takarít. Teljesen személyreszabott és szezonális javaslatokat tesz és figyelmeztet az allergiaszezonra vagy a kisállatok vedlési időszakára is. Így Ön mindig egy lépéssel a kosz előtt jár. Nem zavarja Önt a takarítással, hiszen a vezérlésben beállíthatja, hogy a robot akkor takarítson, amikor Ön nincs otthon, így tudja, amikor Ön elhagyja a lakást és akkor fogja kezdeni a takarítást.

Clean Base állomás

Nem kell a takarítással törődnie hónapokig

Amint a Roomba j7+ Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomáshoz ér automatikusan kiüríti a robot portartályát. Az eltávolítható AllergenLock porzsák 30 alkalomnyi por tárolására képes. Az elegáns kivitelezésű töltőállomás szép része lehet a lakásnak.

*Clean Base® része a csomagnak

TAKARÍTÁSRA TERVEZVE

Elkerüli az akadályokat

A Roomba® Combo j7+ robotporszívó elkerüli az útjában lévő akadályokat a kábelektől a kisállatok "piszkán" át. Amikor először érzékeli őket, akkor próbálja beazonosítani és megtalálni, hogy hogyan kezelje őket most és a jövőben, így a tulajdonosnak fotót küld a tárgyról. A tulajdonos dönti el, hogy a jövőben ezeket a robot elkerülje vagy folytassa a takarítást.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott funkcióknak köszönhetően

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott funkcióknak köszönhetően

iRobot Roomba robotporszívó érzékelők sokaságával detektálja a szennyezett területeket. A robot azon helyeken, melyek koszosabbak még alaposabban takarít.

4lépcsős takarítási rendszer

Forradalmian új takarítás folytatódik

Új és még hatékonyabb 4 lépcsős takarítórendszer, oldalkefével, egymással szemben forgó két takarítókefével, 10x hatékonyságú szívómotorral és az áttörést hozó teljesen behúzható felmosófejjel.

4lépcsős takarítási rendszer

Két egymással szembenforgó takarítókefe

A speciális oldalkefének köszönhetően a Roomba hatékonyan takarít a szegélyek mentén, bútorok lába körül, sarkokban és egyéb nehezen elérhető helyeken. A szabadalmaztaott két, egymással sztembenforgó gumi takarítókefe, egyedi kidolgozással összeszedi a koszt minden típusú padlóról és szőnyegről is. Ezután a 10x szívóerővel rendelkező (600-as szériához képest) szívómotor az összegyűjtött koszt a portartályba továbbítja. A portartályban egy továbbfejlesztett AeroForce szűrő hatékonyan megszűri a bekerülő port és allergéneket.

4lépcsős takarítási rendszer

Az egyedülálló felemelhető felmosófej

A nedves feltörlés az egyedülálló és teljesen a robot fölé behúzható felmosófej által biztosított. Így a szőnyeg teljesen száraz és tiszta marad.

Roomba® Combo j7+, Clean Base automata szennyeződésgyűjtő rendszerrel ellátott porszívó és felmosórobot. Tökéletesen körbelát maga körül és a váratlan akadályokat biztonságosan kikerüli még a kisállatok "meglepetéseit" is. Felismeri, hogy hol porszívózhat és moshat fel úgy, hogy a szőnyeget ne piszkolja be. Töltési idő: 3 óra, takarítási idő: 75 perc

  • VSLAM PrecisionVision navigációs rendszer
  • ODOA (Tárgyfelismerő és elkerülő) funkcó
  • AeroForce prémium 4 lépcsős takarítási rendszer
  • Fejlett iRobot OS™ Intelligens vezérléssel és takarítás tervezéssel
  • Intelligens takarítás tervezés
  • Keep Out zónák - kihagyandó helyek
  • Széles látószögű front kamera LED világítással
  • Vizuális dokkolás
  • Határtalan tisztítandó felület
  • Automata portartály ürítés a Clean Base® szennyeződésgyűjtő rendszerbe
Roomba® Combo j7+ az első igazán automata, handsfree "2in1" porszívó és feltörlő robot, teljesen felemelhető felmosófejjel. Pontosan tudja, hogy hol kell porszívóznia és felmosnia. Beazonosítja az útjába kerülő tárgyakat, akadályokat, kikerüli azokat, majd a porszívózás végén kiüríti a saját portartályát.
339 999 Ftraktáron