Forró nyári kedvezmények júniusban!

Braava jet m6 (m6138)

Az applikációról vezérelhető Braava jet m6 felmosó robot iAdapt 3.0 navigációs rendszerrel, töltőállomással képes kommunikálni az iRobot robotporszívókkal.

A Braava jet m6 felmosó robotban a legújabb tecnológia fejlesztések megtalálhatóak: a szabadalmaztatott iAdapt 3.0 navigáció, precíziós spriccelőfej, és a felmosás közbeni töltés, ha szükség van rá.

SMART beállítások

Az Imprint okos feltérképezés technológiának köszönhetőn programozhatja, hogy melyik szobában mikor takarítson a robot az Ön igényei szerint. Ha az étkező részt többet használják egy vacsora alkalmával vagy a bejárati ajtó környékét, a nappalit egy-egy tévénézős este után.

Ne szabjon határokat

A megtisztított terület mérete korlátlan. Ezért a Braava jet m6 univerzális választás minden háztartás számára. Tökéletesen megtisztíthatja a nagy lakásokat, házakat és több emeletet. Gyenge akkumulátor esetén Braava feltöltődik, és ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

Felmosás vagy száraz törlés?

Braava jet m6 felmosó robot tökéletes segítség felmosáskor. Választhat az eldobható vagy mosható törlőrongyok közül, felmosáshoz és száraz törléshez is. A robot felismeri, hogy Ön melyik tisztífófejet illesztette be és ahhoz választ takarítási üzemmódot. Ha érzi, hogy lemerül takarítás közben, akkor visszatér a töltőállomásra, majd ott folytatja, ahol korábban abbahagyta a felmosást vagy száraz törlést.

iRobot

iAdapt 3.0 navigáció

A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

iRobot

Imprint Link okos kapcsolódási funkció

A Braava jet m6 kapcsolódni tud a Roomba "s" és 'i" sorozatú robotporszívókhoz. Az iRobot OS applikáción vezérelhető Imprint ™ Link funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívóz, majd utasítást küld a Braava-nak, hogy folytassa a felmosással. Így a két robot együttműködésének eredményeként a padló tökéletesen tiszta lesz, és Önnek ehhez otthon sem kell lennie, ez példátlan kényelmet biztosít a ház takarításában.

iRobot

Dokkoló és töltőállomás

A Braava jet m6 az első felmosó robot, amely takarítás közben visszatér a töltőállomásra, majd miután feltöltötte magát folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Mindezen túl a tisztítófej töltés közben nem kerül kapcsolatba a padlóval.

Okos és egyszerű

iAdapt 3.0 navigáció

A Braava jet m6 az iAdapt 3.0 navigációt használja az Imprint ™ Smart Mapping, okos feltérképezést és a vSLAM® technológiával ötvözve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen megtervezi az útját a lakásban és nem hagy érintetlenül egyetlen kis padlódarabot sem.

Okos és egyszerű

Applikációról vezérelhető takarítás

Nevezze el a robotot és állítsa be a víz spriccelés gyakoriságát

Okos és egyszerű

Imprint Link okos kapcsolódási funkció

A Braava jet m6 kommunikál a Roomba robotporszívóval, így biztosítanak tökéletes tisztaságot az Ön otthonában.

Különböző tisztífófejek

Kiválasztja a tisztítófejhez való takarítási módot

A Braava jet felmosó és feltörlő robot kiválasztja a tisztítófejhez való takarítási üzemmódot.

Különböző tisztífófejek

Felmosás vagy száraz törlés?

A száraz törléshez használható törlőrongy elektrosztatikusan távolítja el a szennyeződést és kisebb részeket a padlóról. A felmosáshoz használt mikroszálas törlőrongy és tökéletesen feltörli a padlót.

Különböző tisztífófejek

Könnyű kezelhetőség

Az eldobható törlőrongyok A takarítás befejeztével egy gombnyomással leveheti a törlőrongyot és kidobhatja azt.

A takarítás mesterműve

Víztartály

A Braava jet m6 víztartálya 445 ml vizet tárol, ami kb 92 négyzetméter felmosásához elegendő. A hatékonyabb tisztítás érdekében öntsön a vízhez iRobot felmosó folyadékot ehhez az üzemmódhoz.

A takarítás mesterműve

Speciális szórófej

A Braava jet m6 felmosó robot egy precíziós szórófej segítségével juttatja a vizet a padlóra nedves törlés és felmosás üzemmódban.

A takarítás mesterműve

Automata töltés

A Braava jet m6 automatikusan visszatér a töltőállomásra. Ezért a felmosható terület nagyságát csak a víztartály korlátozza, a száraz törlés üzemmódban a terület nagysága határtalan.

A Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen mos fel kemény padlót, és együttműködik a megjelölt Roomba okos robotokkal az iRobot OS alkalmazáson keresztül.
279 999 Ftraktáron