Csak itt

Roomba s9+/ Braava jet m6 (black)

Tökéletes, elegáns takarítórobot páros, akciós csomagban. A Roomby s9+ robotporszívó és a Braava jet m6 felmosórobot a takarítás teljes folyamatát elvégzi Ön helyett.

s9, a robotika csúcsa

A Roomba “s” sorozat modern formatervezés, Power Boost, megnövelt szívóerő szőnyegen, Clean Base™ automata szennyeződésgyűjtő rendszer, Imprint Link funkciónak köszönhetően kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között.

A Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba "s" és "i" sorozatú robotporszívóival. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 felmosó robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen.Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

Power Boost Funkció

Az iRobot Roomba s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. Ez felgyorsítja az áramló levegőt, és a nagy hatékonyságú Power Boost motorral együttműködve, akár 40x nagyobb szívóerőt ér el*. *a Roomba 600-as sorozattal összehasonlítva

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

iAdapt® 3.0 s Intelligens navigációs rendszer Imprint™ Link kapcsolódással

A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően a két robot tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint™ Okos feltérképezésnek köszönhetően a robotok megtanulják a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Prémium, hatékony AeroForce szűrőrendszer

Nagyhatékonyságú, szabadalmaztatott AeroForce szűrőrendszer biztosítja, hogy a por és pollenek tökéletesen eltűnjenek otthonából

Automata szennyeződésgyűjtő állomás

A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást.

Akciós prémium, elegáns takarítórobot szett. Robotporszívó és felmosó robot egy csomagban, kedvezményesen.
599 999 Ft Jelenleg nem elérhető
Ossza meg és kövesse

Mutasd meg nekünk robotjaidat, és oszd meg az instagramon a #irobotlove hashtag-en keresztül.