Csak itt

Roomba i7+ és Braava jet m6 (black)

Roomba i7+ iAdapt szisztematikus navigációval, CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomással és Imprint Link okos kapcsolódási funkcióval a Braava jet m6 felmosó robothoz.

Set robotů iRobot Roomba i7 a Braava jet m6

Imprint™ Link funkció - kommunikáció a robotok között

A Roomba képes működni a Braava jet m6 fejlett felmosó robottal. Ennek a forradalmi funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívóz, és a tisztítás befejeztével utasítást küld a Braava jetnek, hogy megkezdheti a felmosást.. A két prémium robot kombinációja biztosítja az átfogó padlótisztítást az Ön jelenléte nélkül, és így példátlan kényelmet kínál az otthon takarításához.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

SMART beállítások

Az Imprint okos feltérképezés technológiának köszönhetőn programozhatja, hogy melyik szobában mikor takarítson a robot az Ön igényei szerint. Ha az étkező részt többet használják egy vacsora alkalmával vagy a bejárati ajtó környékét, a nappalit egy-egy tévénézős este után.

iAdapt szisztematikus navigációs rendszer

Az iAdapt intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

Imprint™ Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba i7+ kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Akár hónapokra elfelejtheti a takarítást a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszernek köszönhetően, amellyel az i7+ robotporszívó akár 60 napig is kiürítheti portartályát. Az AllergenLock zsákok felfogják és csapdába ejtik a pollen és penészallergének 99%-át.

Roomba i7+ iAdapt szisztematikus navigációval, CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomással és Imprint Link okos kapcsolódási funkcióval a Braava jet m6 felmosó robothoz.

  • Imprint ™ Link funkció- robotok közti kommunikáció
  • Határtalan takarítható felület
  • Automatikus dokkolás és töltés
  • iAdapt szisztematikus navigáció
  • Antitangle, bogozódásmentesítő rendszer
  • iRobot HOME applikációról történő vezérlés
Az egyedülálló Roomba i7+ tökéletes választás bárkinek. Egy igazi remekmű a navigációs rendszere, a feltérképezés és az automatikus portartály ürítés.
464 999 Ftraktáron
Ossza meg és kövesse

Mutasd meg nekünk robotjaidat, és oszd meg az instagramon a #irobotlove hashtag-en keresztül.