Roomba i5 (i515840 hamuszürke)

Okos robotporszívó hamuszürke színben. A kettős többfelszínű gumikeféknek és a 10-szeres szívóteljesítménynek* köszönhetően kitűnő takarítás lesz a lakásában. A kefék felszippantják a rejtőzködő szennyeződéseket, port és állatszőröket is, miközben az Edge-Sweeping oldalkefe gondoskodik a sarkokról, szegélyekről. Térképkészítés, helyiségek elhatárolása, elnevezése, egyedi takarítása.

Roomba i5 okos robotporszívó (hamuszürke szinben) leveszi a válláról a takarítás terhét. Intelligensen felderíti minden takarításnál a tisztítandó területet a giroszkópos navigációnak köszönhetően. Az Imprint Link funkciónak köszönhetően együttműködik a Braava jet m6 felmosóval.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

Fejlett tisztítórendszer kefékkel

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

75 percnyi takarítás egy töltéssel

A megtisztított terület mérete korlátlan. A Roomba i5 univerzális választás minden család számára. Tökéletesen megtisztítja a padlófelületeket az egész lakásban. Ha érzékeli, hogy merül az akkumulátor, akkor a robotporszívó visszatér a dokkoló és töltőállomására majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Tisztítási idő általában, töltésenként legfeljebb 75 perc.

Egyedi, giroszkópos navigációs rendszer

A robot intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

iRobot

Imprint™ Link kapcsolódási funkció a Braava jet felmosó robothoz

Ennek a funkciónak köszönhetően a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely ugyanazt a területet felmossa a porszívózás befejezése után. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy Önnek otthon kellene tartózkodnia.

Ott takarít ahol Ön szeretné

Feltérképezéses navigáció

Roomba i5 applikáción keresztül javasol Önnek szobahatárokat, amelyeket személyre szabottan módosíthat, elnevezheti a szobákat. Az iRobot Home alkalmazás segítségével hangutasításra is elküldheti a robotot takarítani.

Szisztematikus navigáció

Okos navigáció

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőivel pedig eligazodik a lakásban, térkép tárolására alkalmas, elharátolhatja a helyiségeket egymástól, valamint küldheti meghatározott szobába is. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

Hetekig nem kell a takarításra gondolnia

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás

Amikor a robotporszívó portartálya megtelik a Roomba i5 visszatérve az állomásra automatikusan kiüríti azt. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas.

*A CLEAN BASE szennyeződésgyűjtő állomás utólag, opcionálisan megvásárolható a Roomba i5 modellhez.

Határtalan lakás méret

Határtalan lakás méret

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarkokból, szegély mellől a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Ne foglalkozzon a takarítással hetekig

Automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás

A Roomba automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port. * Opcionálisan vásárolható a CLEAN BASE állomás a robothoz utólag.

HIbamentes navigáció

HIbamentes navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba i5 robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a robot képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket.

Gondtalan tisztítás
Hibamentes navigáció

Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

A két kefe egymással szemben forog

A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

Nagyhatékonyságú szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Csapatmunka

A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

A Roomba először felporszívóz

A Roomba először felporszívózza a teljes lakást, vagy az egyes helyiségeket, ha azt állította be az iRobot HOME applikáción majd üzenetet küld a Braava robot felmosónak, hogy elkezdheti a munkát.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Információ

A Braava felmosó robot értesítést kap a robotporszívótól, hogy elkezdheti a munkát a padlón. Mindkét robot önállóan dolgozik.

Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Amikor merülni kezd az akkumulátora, visszatér a dokkoló állomásra, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

 • Egyedi formatervezés és megjelenés
 • Giroszkópos navigáció, céltudatos takarítás
 • AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
 • Intelligens takarítástervezés, helyiségek elhatárolása, elnevezése
 • Makacs szennyeződések eltüntetése, Dirt Detect technológiának köszönhetően
 • iRobot Genius applikációval személyreszabott takarítás tervezés
 • Edge sweeping oldalkefe és kettős,többfelszínű 2db takarítókefe
 • Imprint™ Link intelligens kapcsolódás a Braava Jet m6 felmosó robothoz
 • Automatikus dokkolás és töltés
 • Hangvezérlés: Google és Alexa együttműködés
 • Térképkészítés a takarítandó felületről
Roomba i5 okos robotporszívó, applikációs vezérlés, térképkészítés, helyiségek elhatárolása, elnevezése.
199 999 Ftraktáron