Roomba i3+ és Braava jet m6 (black)

Roomba i3+ iAdapt szisztematikus navigációval, CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomással és Imprint Link okos kapcsolódási funkcióval a Braava jet m6 felmosó robothoz.

Imprint ™ Link funkció - kommunikáció a robotok között

A Roomba képes működni a Braava jet m6 robotmoppal. Ennek a forradalmi funkciónak köszönhetően a Roomba először porszívózik, és a tisztítás befejeztével automatikusan utasítást küld a Braava-nak, amely aztán megtörli önmagát. E két robot kombinációja biztosítja az átfogó padlótisztítást az Ön jelenléte nélkül, és így példátlan kényelmet kínál az otthon takarításához.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

SMART beállítások

Az Imprint okos feltérképezés technológiának köszönhetőn programozhatja, hogy melyik szobában mikor takarítson a robot az Ön igényei szerint. Ha az étkező részt többet használják egy vacsora alkalmával vagy a bejárati ajtó környékét, a nappalit egy-egy tévénézős este után.

Fejlett tisztítórendszer kefékkel

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

Ultrahangos Dirt Detect rendszer

A Roomba robotporszívó Dirt Detect szennyeződésérzékelővel felszeretl, ultrahangos és optikai érzékelők sokasága segít a robotnak, hogy a szennyezettebb helyeken aprólékosabban takarítson.

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

Akár hónapokra elfelejtheti a takarítást a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszernek köszönhetően, amellyel az i3+ robotporszívó akár 60 napig is kiürítheti portartályát. Az AllergenLock zsákok felfogják és csapdába ejtik a pollen és penészallergének 99%-át.

iAdapt szisztematikus navigációs rendszer

Az iAdapt intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

Imprint™ Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba i3+ kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Roomba i3+ iAdapt szisztematikus navigációval, CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomással és Imprint Link okos kapcsolódási funkcióval a Braava jet m6 felmosó robothoz.

  • Imprint ™ Link funkció- robotok közti kommunikáció
  • Határtalan takarítható felület
  • Automatikus dokkolás és töltés
  • iAdapt szisztematikus navigáció
  • Antitangle, bogozódásmentesítő rendszer
  • iRobot HOME applikációról történő vezérlés
Ez a tökéletesen együttműködő robot páros felporszívóz és felmos a teljes lakásban vagy az egész házban a beállítások értelmében. Modernizálja az otthoni takarítást, hogy minél több időt spóroljon meg magának és családjának.
467 499 Ftraktáron