Csak itt

Roomba i3 és Braava jet m6 (black)

Elegáns takarítórobot szett: Roomba i3 stílusos robotporszívó és a fekete Braava jet m6 felmosó robot. A robotok tökéletesen együttműködnek és korlátlan méretű padlófelületet kitakarítanak. Feltöltik önmagukat a takarítás során. Az iRobot HOME applikáción keresztül vagy hangutasítással tudja beállítani a részleteket.

A tökéletes robotpáros felporszívóz minden padlófelület és felmossa a kemény padlót az egész házban.

Imprint ™ Link funkció - kommunikáció a robotok között

A Roomba képes működni a Braava jet m6 robotmoppal. Ennek a forradalmi funkciónak köszönhetően a Roomba először porszívózik, és a tisztítás befejeztével automatikusan utasítást küld a Braava-nak, amely aztán megtörli önmagát. E két robot kombinációja biztosítja az átfogó padlótisztítást az Ön jelenléte nélkül, és így példátlan kényelmet kínál az otthon takarításához.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

SMART beállítások

Az Imprint okos feltérképezés technológiának köszönhetőn programozhatja, hogy melyik szobában mikor takarítson a robot az Ön igényei szerint. Ha az étkező részt többet használják egy vacsora alkalmával vagy a bejárati ajtó környékét, a nappalit egy-egy tévénézős este után.

iAdapt 3.0 fejlett navigációs rendszer

Az iAdapt intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról. 10 különböző térkép tárolására képes.

Imprint ™ Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba i3 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Fejlett vezérlés az iRobot HOME applikáción keresztül

Az iRobot HOME alkalmazással a takarítás bármikor, bárhonnan elindítható és vezérelhető. Csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot dolgozni kezd. Az iRobot HOME applikáció sok más lehetőséggel és hasznos információval is szolgál Önnek

Hatékony háromlépcsős AeroForce® takarítórendszer

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

Stílusos robotpáros, amelyek tökéletesen kitakarítják a teljes otthonát. Mindez csak egy érintés Önnek.

  • Imprint ™ Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
  • Határtalan takarítható felület
  • Automatikus dokkolás és töltés
  • iAdapt szisztematikus navigáció
  • Antitangle, bogozódásmentesítő rendszer
  • iRobot HOME applikációról történő vezérlés
Ez a tökéletesen együttműködő robot páros felporszívóz és felmos a teljes lakásban vagy az egész házban a beállítások értelmében. Modernizálja az otthoni takarítást, hogy minél több időt spóroljon meg magának és családjának.
279 999 Ftraktáron
Ossza meg és kövesse

Mutasd meg nekünk robotjaidat, és oszd meg az instagramon a #irobotlove hashtag-en keresztül.