Roomba i7 és Braava jet m6 (black)

Elegáns takarítórobot szett: Roomba i7 prémium robotporszívó és a fekete Braava jet m6 felmosó robot. Az Imprint Link okos kapcsolódási funkciónak köszönhetően a robotok tökéletesen együttműködnek és korlátlan méretű padlófelületet kitakarítanak. Feltöltik önmagukat a takarítás során. Az iRobot HOME applikáción keresztül vagy hangutasítással tudja beállítani a részleteket.

Elegáns takarítórobot szett: Roomba i7 robotporszívó és a fekete Braava jet m6 felmosó robot. A robotok tökéletesen együttműködnek és korlátlan méretű padlófelületet kitakarítanak. Feltöltik önmagukat a takarítás során. Az iRobot HOME applikáción keresztül vagy hangutasítással tudja beállítani a részleteket.

iAdapt 3.0 fejlett navigációs rendszer

Az iAdapt intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus giroszkópokkal padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és sorokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról. 10 különböző térkép tárolására képes.

Fejlett vezérlés az iRobot HOME applikáción keresztül

Az iRobot HOME alkalmazással a takarítás bármikor, bárhonnan elindítható és vezérelhető. Csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot dolgozni kezd. Az iRobot HOME applikáció sok más lehetőséggel és hasznos információval is szolgál Önnek

Imprint ™ Link okos kapcsolódási funkció

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba i7 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Hatékony háromlépcsős AeroForce® takarítórendszer

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

-15% ÁRELŐNY A KÉT ROBOTRA. Elegáns, prémium takarítórobot szett: Roomba i7 stílusos robotporszívó és fekete Braava jet m6 felmosó robot.
450 499 Ftraktáron