Roomba i3

A kettős többfelszínű gumikeféknek és a 10-szeres szívóteljesítménynek* köszönhetően kitűnő takarítás lesz a lakásában. A kefék felszippantják még a legjobban rejtőzködő szennyeződéseket, port és állatszőröket is, miközben az Edge-Sweeping oldalkefe gondoskodik a sarkokról, szegélyekről.

Roomba i3 okos robotporszívó leveszi a válláról a takarítás terhét. Intelligensen felderíti minden takarításnál a tisztítandó területet a giroszkópos navigációnak köszönhetően. Az Imprint Link funkciónak köszönhetően együttműködik a Braava jet m6 felmosóval.

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

Fejlett tisztítórendszer kefékkel

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

75 percnyi takarítás egy töltéssel

A megtisztított terület mérete korlátlan. A Roomba i3 univerzális választás minden család számára. Tökéletesen megtisztítja a padlófelületeket az egész lakásban. Ha érzékeli, hogy merül az akkumulátor, akkor a robotporszívó visszatér a dokkoló és töltőállomására majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Tisztítási idő általában, töltésenként legfeljebb 75 perc.

Giroszkóp alapú szisztematikus navigációs rendszer

A giroszkópos intelligens navigációja szilícium opto-mechanikus padlóérzékelőket használ a szennyeződések célzott felismeréséhez és feltakarításához. A robot mozgása szisztematikus és vékony sávokban halad. Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás - utólagosan megvásárolható kiegészítő

Utólagosan megvásárolható kiegészítő. Akár hónapokra elfelejtheti a takarítást a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő rendszernek köszönhetően, amellyel az i3+ robotporszívó akár 60 napig is kiürítheti portartályát. Az AllergenLock zsákok felfogják és csapdába ejtik a pollen és penészallergének 99%-át. * Clean Base™ nem tartalmazza.

iRobot

Imprint™ Link kapcsolódási funkció a felmosó robothoz

Ennek a funkciónak köszönhetően a Roomba i3 felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely ugyanazt a területet felmossa a porszívózás befejezése után. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy Önnek otthon kellene tartózkodnia.

Giroszkópos szisztematikus navigáció

Giroszkópos szisztematikus navigáció, logikus, rendezett sávos takarítás

A Roomba szisztematikusan működik és rendezett sorokban mozog. Érzékelők sokaságának köszönhetően pontosan tudja, merre kell mennie, mit kell alaposabban takarítani vagy kikerülni.

Gondtalan tisztítás -i3

Határtalan tisztítható padlófelület

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarkokból, szegély mellől a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Ne foglalkozzon a takarítással hetekig

Automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás

A Roomba automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port. * Opcionálisan vásárolható a CLEAN BASE állomás a robothoz utólag.

Gondtalan tisztítás

Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

A két kefe egymással szemben forog

A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer

Nagyhatékonyságú szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Csapatmunka

A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

A Roomba először felporszívóz

A Roomba először felporszívózza a teljes lakást, vagy az egyes helyiségeket, ha azt állította be az iRobot HOME applikáción majd üzenetet küld a Braava robot felmosónak, hogy elkezdheti a munkát.

Imprint™ Link funkció – kapcsolódás a Braava Jet felmosó robothoz

Információ

A Braava felmosó robot értesítést kap a robotporszívótól, hogy elkezdheti a munkát a padlón. Mindkét robot önállóan dolgozik.

Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Giroszkópos navigációnak köszönhetően céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

  • Egyedi formatervezés és megjelenés
  • Giroszkópos navigáció, céltudatos takarítás
  • AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
  • Intelligens takarítástervezés
  • Makacs szennyeződések eltüntetése, Dirt Detect technológiának köszönhetően
  • iRobot OS applikációval személyreszabott takarítás tervezés
  • Edge sweeping oldalkefe és kettős,többfelszínű 2db takarítókefe
  • Imprint™ Link intelligens kapcsolódás a Braava Jet m6 felmosó robothoz
  • Automatikus dokkolás és töltés
  • Hangvezérlés: Google és Alexa együttműködés
Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.
174 999 Ftraktáron