Forró nyári kedvezmények júniusban!

28. május 2024

Belépő a 2in1 robotok világába: Roomba Combo Essential!

Az iRobot túlszárnyalja a korábbi legkelendőbb Roomba® 600 sorozatot; a Roomba Combo® Essential extra felmosási képességgel, intelligens navigációval, 18-szor nagyobb szívóerővel és az intelligens iRobot OS vezérléssel rendelkezik.

2024-re az iRobot világszerte túllépte az 50 millió eladott robot mérföldkövét. A portfólió része lett a Roomba Combo® Essential 2in1, amely porszívó és felmosórobotként működve nemcsak megfizethető, de könnyen használható takarítógép is egyben. A 129.999 Ft-os alap fogyasztói áron elérhető robot biztosítja mindazokat a takarítási elvárásokat, amelyeket a fogyasztók már több mint 10 évvel ezelőtt megfogalmaztak a legkelendőbb Roomba 600 sorozattal szemben, de most még jobb teljesítménnyel és lenyűgöző funkciókkal párosul, amelyek még egyszerűbbé teszik a takarítást.

A tökéletes takarítás tulajdonságaival tervezett robotot az iRobot OS operációs rendszer vezérli, amellyel még inkább személyre szabható a takarítás. Miből áll a Roomba Combo® Essential robot 4-fázisú tisztítórendszere? Szívó- és folyadékbeállítási lehetőségekkel van felszerelve, tartalmaz egy speciális V-alakú többfelületes kefét, egy saroktisztító kefét és egy szivattyúval táplált mikroszálas felmosópadot. Ezek együtt dolgoznak, hogy egyetlen menetben porszívózzák és felmossák a kemény padlófelületeket. Kizárólag porszívózáshoz egyszerűen csak el kell távolítani a felmosópadot.

A Roomba Combo® Essential felülmúlja a Roomba 600 sorozatot az extra felmosási funkcióval és a 18-szor nagyobb szívóerővel. Emellett egyenes vonalakban takarít, testre szabható szívó- és folyadékbeállításokkal rendelkezik, Clean Map® jelentéseket készít, hosszabb akkumulátor-élettartammal és intelligens iRobot OS automatizációkkal van felszerelve, mint a „Clean While I’m Away” funkció, amely ütemezetten segít a takarításban, amikor nem vagyunk otthon.

„Az iRobot több mint 20 éve találta fel a Roomba robotporszívót, hogy megkönnyítse a takarítást és segítsen az embereknek, hogy kellemesebb tevékenységekkel töltsék a szabadidejüket, mint a takarítás”

– mondta Barry Schliesmann, az iRobot termékfejlesztési igazgatója.

„A Roomba 600 sorozatot 2012-ben vezették be, és bestsellerré vált a teljesítmény, az ár és a megbízhatóság egyensúlyának köszönhetően. Ahogy az iRobot túllépte a világszerte több mint 50 millió eladott robot mérföldkövét, tisztelgünk e hagyomány előtt a megfizethető Roomba Combo® Essential bevezetésével, amely még jobban takarít és többet nyújt elődjénél. Ez a robot még elérhetőbbé teszi az iRobot Combo 2in1 kategória által nyújtott takarítási élményt mindenki számára, legyen szó frissen végzett diákokról, új otthontulajdonosokról vagy bárkiről, aki először szeretné élvezni az automatizált takarítás előnyeit.”

A tiszta padló élménye soha nem volt még ilyen egyszerű! A Roomba Combo® Essential személyre szabható takarítási beállításokkal és az iRobot OS által vezérelve az iRobot legegyszerűbb, legmegfizethetőbb Combo 2in1 porszívó és felmosórobotja. Akár csendes, könnyű takarításra, akár erőteljesebb tisztításra van szüksége, a Roomba Combo® Essential lehetővé teszi, hogy két feladatot is elindítson egy érintéssel az iRobot Home alkalmazásban vagy egy egyszerű hangparanccsal. Egyszerűen csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a robot máris munkához lát. Intelligens navigációval rendezett sorokban tisztít a bútorok körül és alatt, valamint a szegélyek mentén is.

A 18-szor nagyobb szívóerő és a 120 perces akkumulátor-élettartam biztosítja a szükséges erőteljes takarítást sokkal kevesebb erőfeszítéssel. Az iRobot OS által vezérelt gondosan összeválogatott funkciók lehetővé teszik a Roomba Combo® Essential felhasználók számára, hogy testre szabják és automatizálják a takarítási rutinjukat. A felhasználók 3 szívóerőszint és 3 vízellátási szint közül választhatnak a takarítási feladattól függően. A javasolt takarítási ütemtervek az előző feladatok alapján ajánlják a legjobb időpontokat a takarításra, és a „Clean While I’m Away” funkció lehetővé teszi, hogy a Roomba Combo® Essential automatikusan elkezdje a takarítást, amikor elhagyjuk otthonunkat. A munka befejezése után a felhasználók hozzáférhetnek a részletes Clean Map jelentésekhez az iRobot Home App-ban, hogy lássák, hol takarított a robot, és egyéb hasznos részleteket, például a lefedettséget és az elvégzett feladatok időtartamát.

A termék elérhető a www.irobot.hu oldalon, ahol további információkat, termékjellemzőket, képeket és videókat is talál.