Roomba® 900-as sorozat
A Roomba 900-as sorozat a legnagyobb számban eladott okos robotporszívó világszerte. iAdapt 2.0 navigációval és vizuális helymeghatározással, háromlépcsős szabadalmaztatott AeroForce takarítási rendszerrel ellátott robotporszívók. Takarítás 185 m² felületig egy töltéssel, ha lemerül visszamegy a töltőállomásra majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta.

Vizuális helyfelismerő navigáció

Tökéletes tájékozódás

Az iAdapt 2.0 navigációnak köszönhetően, a Roomba meghatározza az ideális utat a takarításhoz, 185 négyzetméteres területen, még akkor is ha a felületek különbözőek.

Vizuális helyfelismerő navigáció

A tér elhatárolása

Ön kijelölheti a Roomba robotporszívónak a takarítani nem kívánt helyeket a virtuális fallal. A virtuális fal egy láthatatlan határt hoz létre , amit a robot nem fog átlépni. Néhány virtuális fal HALO üzemmóddal is rendelkezik.

Vizuális helyfelismerő navigáció

Fejlett iAdapt 2.0 navigáció

A Roomba 900-as sorozat egyedi kamerái segítségével felismeri a tárgyakat, bútorokat, melyek a padlón helyezkednek el.

AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer

Két AeroForce tisztífókefe

A két egymással szemben forgó gumikefe mindenféle szennyeződést eltakarít a padlóról és szőnyegről egyaránt. A piszok a két kefe közül a portartályba kerül.

AeroForce Háromfokozatú takarítórendszer

2. generációs szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

Automatikus szennyeződés-felismerés

Az iRobot Roomba robotporszívók érzékelők sokaságának megtalálják a szennyezettebb helyeket a lakásban. Ezen helyeken mindaddig elidőznek, míg azt tökéletesen tisztának nyilvánítják.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

A rendszer biztosítja, hogy a robot ne akadjon el kábelekben, vezetékekben.

Az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást Az iRobot robotporszívói elakadásmentesítő funkcióval vannak ellátva. Amikor a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

Leesés érzékelők

Érzékeny szenzorok sokasága a robot alján segít a robotnak abban, hogy felismerje a veszélyes helyeket és ne essen le a lépcsőről vagy egyéb helyekről. A robot ilyenkor megáll, megfordul és folytatja a takarítást.