Roomba® e sorozat
A Roomba “e” sorozat robotporszívói az ultrahangos Dirt Detect™ rendszer érzékelőinek köszönhetően felismerik az erősebben szennyezett területeket, amelyeknek azt követően a robot nagyobb figyelmet szentel a takarítás során. Ideális választás családok számára, egyszerű karbantartás, öblíthető portartály.

iAdapt navigáció

iAdapt navigáció

iAdapt navigáció bitosítja, hogy az egész lakás tökéletesen tiszta legyen. Ezáltal a robot eljut minden helyre, kitakarít a falak metén, bútorok alatt és azok lába körül.

Smart technológia

iRobot HOME Applikáció

Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Smart technológia

Programozható takarítás funkció

A programozható takarításnak köszönhetően Ön a nap bármely időszakában elindíthatja távolról a takarítást. A Roomba kikerüli az akadályokat, felmegy szőnyegre, kitakarítja a sarkokat, és Önnek ehhez otthon sem kell lennie. Ha Ön úgy szeretné, akkor a takarítást minden nap, más-más időpontra időzítheti.Például programozhatja akár 3x egy héten takarítást, és a robot a beállításnak megfelelően fog elindulni. Igy Önt minden nap tiszta padló várja.

aplikace

Forgó oldalkefe

Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

A két kefe egymással szemben forog

Két AeroForce tisztífókefe

Ez azt jelenti, hogy a Roomba nagyon hatékonyan gyűjti össze a port és szennyeződéseket a padlóról. Kemény felületről a forgókefék azonnal a tartályba terelik a port.

Hatékony szívómotor

Nagyhatékonyságú szívómotor

A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Tiszta és biztonságos

Virtuális fal / Halo funkicó

Ön kijelölheti a Roomba robotporszívónak a takarítani nem kívánt helyeket a virtuális fallal. A virtuális fal egy láthatatlan határt hoz létre , amit a robot nem fog átlépni. Néhány virtuális fal HALO üzemmóddal is rendelkezik.

Tiszta és biztonságos

Automata töltés

A robot legördül a töltőállomásról, hogy elvégezze a porszívózást, mihelyt Ön megadja a CLEAN gomb használatával a tisztítási utasítást. A takarítás elvégzése után a Roomba automatikusan visszatér az állomásra és megkezdi a töltést.

Tiszta és biztonságos

Öblíthető portartály

A Roomba nagy kapacitású AeroVac portartály az AeroForce szűrővel még a legkisebb porrészecskéket is begyűjti.

Roomba "e" sorozat
Ossza meg és kövesse

Mutasd meg nekünk robotjaidat, és oszd meg az instagramon a #irobotlove hashtag-en keresztül.