☀️Szuper nyári akció

Roomba s9+ / Braava jet m6 (white)

A Roomba “s” sorozat robotporszívója egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén kitakarít a sarkokban. Rendelkezik Power Boost funkcióval (megnövelt szívóerő szőnyegen), Clean Base™ automata szennyeződésgyűjtő rendszerrel, szélesebb takarítókefékkel és speciális felfüggesztésű oldalkefével. Imprint Link funkciónak köszönhetően kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal.

s9, a robotika csúcsa
Set robotů iRobot Roomba s9+ a Braava jet m6

A Braava jet m6 kommunikál a Roomba s9+ prémium robotporszívóval, így a teljes takarítási folyamatot robotok végzik.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között.

A Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba "s" és "i" sorozatú robotporszívóival. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 felmosó robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen.Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

Power Boost Funkció

Az iRobot Roomba s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. Ez felgyorsítja az áramló levegőt, és a nagy hatékonyságú Power Boost motorral együttműködve, akár 40x nagyobb szívóerőt ér el*. *a Roomba 600-as sorozattal összehasonlítva

Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

iAdapt® 3.0 s Intelligens navigációs rendszer Imprint™ Link kapcsolódással

A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően a két robot tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint™ Okos feltérképezésnek köszönhetően a robotok megtanulják a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Prémium, hatékony AeroForce szűrőrendszer

Nagyhatékonyságú, szabadalmaztatott AeroForce szűrőrendszer biztosítja, hogy a por és pollenek tökéletesen eltűnjenek otthonából

Automata szennyeződésgyűjtő állomás

A Roomba s9+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást.

Set robotů iRobot Roomba s9+ a Braava jet m6
-15% ÁRELŐNY A KÉT ROBOTRA. Tökéletes, elegáns takarítórobot páros, akciós csomagban. A Roomba s9+ robotporszívó és a Braava jet m6 felmosórobot a takarítás teljes folyamatát elvégzi Ön helyett.
747 999 Ftraktáron