termékekRoomba 866

ár 185 999,00 HUF
Rendelhető
kosárba
Értékelés
316 4.5
Összehasonlít
Roomba 866 banner
  Roomba 866
  Roomba 866
  Roomba 866
 

Gyors bemutatkozás

     
 
 
Az új iRobot 800-as széria a takarítás minőségét még magasabb szintre helyezi. Vákum szívó hatása közel 50%-kal nőtt forradalmian új AeroForce technológiának köszönhetően. Ötször erősebb vákuum ereje kiegészül két egymással szemben forgó tisztítófejjel, amelyek hatékonyan szívják fel a port és a legfinomabb szemcséket minden típusú keménypadlóról és szőnyegről. Mivel ezek a kefék minimális karbantartást igényelnek, még könnyebbé teszik a Roomba használatát. A Roomba 866-os modell további előnyei, hogy sokkal halkabb elődeinél, kétszer olyan hosszú ideig bírja az akkumulátora és portartálya is kétszer akkora.

A Roomba 866- es modell fő előnyei

 • Mindenféle padló és szőnyeg tisztítására alkalmas
 • Intelligens iAdapt navigációs rendszerrel működik
 • AeroForce tisztító rendszerrel ellátott
 • Wall Follow - Falkövető rendszer. Továbbfejlesztett módon takarít a sarkokban és a falak mentén
 • AeroForce gumi bevonattal rendelkező tisztítófejekkel növeli hatékonyságát
 • Nagy kapacitású portartály
 • AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő
 • Portartály telítettség kijelző
 • Az ún. ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben történő elakadást
 • Audiós és vizuális szennyeződés érzékelők
 • Takarítás időzítő funkció
 • Megformált ütköző a kifinomultabb érintkezésért
 • Szintkülönbség felismerő szenzor
 • Xlife akkumulátor a kétszer olyan hosszú élettartamért
 • Töltőállomás beépített adapterrel

Miért az iRobottól érdemes vásárolni?

Az iRobot kifejezetten a robotok területére specializálódott. Befektetéseit mindig a további fejlesztésekre fordította és fókuszában mindig a robotok tökéletesítése állt. Három alapító tagja (Colin Angle, Helen Greiner and Rodney Brooks) hitt abban, hogy a robot technológia egy napon megváltoztatja az emberek munkáját, a tanulást, a gyógyítást és a háztartásokban a takarítás módját is. Megalakulásának első évében mutatták be a NASA-val közösen kifejlesztett űrrobotot, a Genghis-t. A nagy áttörést 1998-ban az jelentette, amikor az iRobot szerződést köthetett a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) ügynökséggel és ennek keretén belül kifejlesztette és legyártotta a taktikai mobil robotot, a PackBot-ot.

Ez a sokoldalú robot nyújtott segítséget az amerikai kormánynak 2001-ben a World Trade Center ellen elkövetett terrortámadás után. A PackBot ugyancsak részt vett a 2011-ben bekövetkezett japán Fukushima-i katasztrófa után a szennyezett területek feltérképezésében. A 2002-es évben az iRobot a mi életünkben is belépett. Ekkor jelent meg az első robot porszívó, a Roomba. Három évvel később az iRobot piacra dobta a Scoobát és folytatta háztartási robotjainak fejlesztését. Az iRobot portfóliójában számos korszerű robot található, amelyek világszerte több, mint 13 millió ember életét könnyítik meg a takarításban.

Az
iRobot Roomba 866 - es főbb jellemzői

A legokosabb takarító és navigációs rendszer az iAdapt

A Roomba már első megjelenésekor is olyan, jól megalkotott rendszerekkel jelent meg a piacon, amelyek az Robotot iRobottá teszik. A rendszer egyik legfontosabb tagja az iAdapt. Az iAdapt navigációs rendszer tucatnyi szenzorja 40 féle előre definiált mozgás segítségével percenként 67-szer monitorozza a szobát, amely biztosítja, hogy a Roomba tökéletesen takarítást végezzen az adott helyiség feltételeihez igazodva. Více informací zde.

Három fokozatú takarítási rendszer - AeroForce

Bemutatjuk a háztartási robot porszívók piacán létező, egyik leginnovatívabb fejlesztést. Ez az AeroForce rendszer, amely segítségével a porszívó robot vákuumszívó teljesítménye 50%-kal nőtt.

1. Forgó oldalkefe

Az oldalkefe biztosítja a Roomba számára a bútorok körül, a falak mentén és a sarkokban is a hatékony takarítást, az ún. Wall Follow, falkövető rendszer segítségével.

2. Két egymással szembe forgó tisztítófej

A két egymással szembe forgó tisztítófej lehetővé teszi minden típusú padló takarítását. Kialakításuknak köszönhetően a por és szennyeződés nem ragad a forgó alkatrészekre, így fenntartásuk minimális.

3.Kiváló szívó hatás

Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. Az új motorral együtt a Roomba 800-as széria robotjainak szívó ereje nagymértékben nőtt. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívó hatékonysága mintegy ötszöröse lett. A készülék AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel is el van látva.

AeroForce tisztító fej

A Roomba 866-es modell is AeroForce tisztító fejjel felszerelt, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítani kívánt felülethez, legyen az padló, linóleum, csempe vagy szőnyeg.

Roomba 790

Nagy kapacitású AeroForce portartály

A Roomba 866-es nagy kapacitású AeroForce portartálya, AeroForce® nagy hatékonyságú szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

Szennyeződés felismerő

A 2. generációs Dirt Detect rendszer audiós és vizuális szenzorjainak segítségével még inkább célba veszi a leginkább szennyezett területeket.

Takarítás időzítő

A takarítás időzítővel dátumra és órára pontosan megadhatja a robotnak, hogy mikor álljon neki a takarításnak. A Roombát bármilyen napszakban üzembe helyezheti, anélkül, hogy felügyelnie kellene munkáját. Akár minden napra is beállíthatja más-más időpontra vagy háromszori takarítást is megadhat neki minden héten, a Roomba a megadott időpontokban elvégzi feladatát, folyamatosan tisztán tartva ezzel az Ön lakását.

Kinek ajánljuk?

A Roomba 866-es modellt nagyobb lakásokba és háztartásokba ajánljuk. Az új 866-es modell AeroForce rendszerének köszönhetően maximális hatékonysággal dolgozik, Xlife akkumulátorának élettartama kétszer olyan hosszú, mint korábbi társainak, halkabb és karbantartása is nagyon egyszerű.

iRobot Roomba 790
866

További fontos funkciók

ANTITANGLE
Egyszerű irányítás
Töltőállomás
Portartály telítettség kijelző
Minden típusú padlófelületre
Szintérzékelők
SPOT üzemmód
Egyszerű karbantartás
Kifinomult ütköző
Problémák diagnosztizálása
Átmegy a küszöbökön
42 szenzor
AeroForce tisztító fej
XLife akkumulátor
AeroForce nagy kapacitású portartály
AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő
Három fokozatú AeroForce tisztítórendszer
 
 

ANTITANGLE

Az iRobot ANTITANGLE rendszer megakadályozza a robot vezetékekben vagy a szőnyegrojtokban való elakadását. Mihelyt a kefék ellenállást éreznek, megfordítják a forgásirányukat. Ezzel a módszerrel a robot képes elkerülni az elakadást.

 

Egyszerű irányítás

A Roombának nem kell megadni, hogy milyen módon és mennyi ideig kell takarítania. A Roomba mindig maga eldönti a helyiség nagysága és tagoltsága alapján, amelyet takarítani fog. Nyomja meg a CLEAN gombot és a Roomba már mindenről gondoskodni fog.

 

Töltőállomás

Amikor a Roomba elvégzettnek ítéli meg a takarítást, elkezdi automatikusan keresni a saját töltőállomását, ahol feltöltődik, hogy fel legyen készülve a következő takarításra. A töltőállomásra visszatér a robot akkor is, ha utasítást ad neki a DOCK gomb megnyomásával.

 

Portartály telítettség kijelző

Amikor a portartály megtelt szennyeződéssel, a Roomba fényjelzéssel a kijelzőn jelzi, hogy a tartály teli van és ezért ki kell üríteni.

 

Minden típusú padlófelületre

A Roomba minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas, legyen az csempe, linóleum, szőnyeg vagy fapadló.

 

Szintérzékelők

A szenzorok biztosítják, hogy a robot ne essen le a lépcsőkről vagy más magasabb helyről.

 

SPOT üzemmód

A SPOT üzemmód az egy helyen történő takarításhoz szolgál. A robot feltisztítja a kb 1 m² felületet. Így mint „kislapát és kisseprő“ szolgál önnek, mikor például a konyhában kiszóródik a cukor a földre, vagy amikor a robot kitisztítja a lábtörlőt.

 

Egyszerű karbantartás

A rendszeres karbantartással meghosszabbítja az ön Romba élettartalmát. Elég, ha rendszeresen kiüríti a portartályt, kitisztítja a keféket és az elülső kereket.

 

Kifinomult ütköző

A Roomba érzékeli az akadályokat a profilírozott gumival bevont ütközők segítségével, amelyek lassított ütközéssel rendelkeznek. Az ütközőből kijövő infravörös sugarak először az akadályt érzékelik, lelassít előtte és finoman megérinti az akadályt. Az ütköző nagyon kíméletes a bútorokhoz. Az akadállyal megtörtént egyenes kontakt intenzívebbé teszi az oldalkefe működését, amelyik kisöpri az akadálytól a szennyeződést. Ráadásul a Roomba az érintéses ütközőnek köszönhetően átjut olyan virtuális akadályokon, mint például az ágyterítő vagy hosszú függönyök. A 700-as sorozatú porszívó robotok profilírozott gumival bevont ütközővel vannak ellátva, így a robot még kíméletesebb a bútorokhoz.

 

Problémák diagnosztizálása

A robot önmaga képes diagnosztizálni és hangjelzéssel jelenteni az esetleges problémát, például az eltömődött keféket.

 

Átmegy a küszöbökön

A Roomba képes játszva leküzdeni a küszöböket, burkolatváltó síneket és más egyenletlenségeket 2 cm magasságig.

 

42 szenzor

Az iAdapt navigációs rendszer az optikai és akusztikus szenzorokkal együttműködve dolgozik. A Roomba 800-as széria modelljeiben 42 szenzor kíséri figyelemmel a szobák adottságait.

 

AeroForce tisztító fej

A Roomba 800, 900-as sorozat AeroForce tisztító fejjel felszerelt, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítani kívánt felülethez, legyen az padló, linóleum, csempe vagy szőnyeg.

 

XLife akkumulátor

A Roomba 800-as sorozat tagjai Ni-MH (Nikkel Metal Hidrid) összetételű, ún. Xlife akkumulátorral működnek, amelynek élettartama kétszer olyan hosszú, mint a korábbiaké. Előnye hogy képes kiszolgálni a robot nagy teljesítményű elektromos motorját, ugyanakkor hosszan tartóan folyamatos és ingadozás mentes feszültséget biztosít. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, a robot hosszú ideig képes takarítani. Az újratöltést egy mikroprocesszor szabályozza, amely érzékeli a különböző paramétereket, mint pl. az akkumulátor hőmérsékletét. Így maximalizálja annak élettartamát. 

 

AeroForce nagy kapacitású portartály

A Roomba 800, 900-as sorozat nagy kapacitású AeroForce portartálya, HEPA szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt. 

 

AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő

A Roomba 800, 900-as sorozat modelljei hatékony AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel dolgoznak, amely a legfinomabb porszemcséket és a pollent is összegyűjtik. Így megóvják az allergiás családtagokat is a szálló porszemektől. 

 

Három fokozatú AeroForce tisztítórendszer

Az AeroForce rendszer a levegőt a forgó kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak.

Csomagolás tartalma

XLife akkumulátor1db XLife akkumulátor

Dokkoló1db Dokkoló

Roomba 8661db Roomba 866

 

Utólagosan megvásárolható

Tisztító kefe szett Tisztító kefe szett Megvásárol
AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő 3-as csomag AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő 3-as csomag Megvásárol
 

Roomba 866: Kifejezések szótára

Roomba 866 videók

Technikai specifikáció

Parkettán, linóleumon, szőnyegen és kemény padlófelületekhez alkalmas
Háziállatot tartó háztartásokba is megfelelő
iAdapt rendszer a legokosabb navigációs és takarítórendszer
ARM processzor
42 szenzor
AeroForce tisztító fej
Wall Follow - Fal követő. Továbbfejlesztett módon takarít a sarkokban és a falak mentén
ANTITANGLE rendszer
Akusztikus és optikai por felismerés - Dirt Detect 2. generáció
Automatikus töltés a töltőállomáson
Takarítás időzítő funkció
AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő
Megformált ütköző a lassabb érintkezésért
Portartály telítettség jelző
AeroForce nagy kapacitású portartály
Fogantyú
Négy vagy több szobás lakásokba ajánlott (legfeljebb 150 m2)
Nagy kapacitású XLife akkumulátor akár 3 órás üzemidővel
Töltési idő 3 óra
Töltés esetén is max. 33 W fogyasztás
Energiatakarékos stand-by üzemmódban fogyasztása max. 2W
Méretek (mm) 350 x 92
Súly 3.85 kg
Zajszint
 
 

iRobot® és a házikedvencek!

Gyakran hallunk aggályos kijelentéseket, hogy a háziállatok, hogyan reagálnak a család újonnan érkező tagjára: nem tudjuk nekik elmagyarázni, hogy „Ez csak...

15.02.2018
minden újdonság

Roomba 980 + Braava 390 Turbo

Roomba 980 + Braava 390 TurboRoomba 980 robotporszívó és Braava 390 Turbo feltörlő robot most akciós áron!

összes termék

Lithium-ion akkumulátor

Lithium-ion akkumulátorRoomba 3300 Lithium-ion akkumulátor. Kompatibilis az alábbi modellekkel Roomba 900-as sorozat, Roomba 89x, Roomba 69x.

összes termék
 
 
 
 
A termék a kosárba került
Kosárba