termékekA fogalmak szótára iRobot

 
minden
 
Roomba 600
Roomba
600
 
Roomba 700
Roomba
700
 
Roomba 800
Roomba
800
 
Braava
Braava
 

Három fokozatú AeroForce tisztítórendszer

Az AeroForce rendszer a levegőt a forgó kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak.

Virtuális fal funkció

A Roombának ki lehet határolni egy adott térséget a virtuális fal segítségével. A virtuális fal egy olyan láthatatlan határvonalat alakít ki, amelyet a Roomba nem lép át. A virtuális falat abban az esetben használja, ha csak egy bizonyos meghatárolt térséget szeretne kitisztítani vagy pedig ha a Roombát például távol szeretné tartani az elektomos vagy számítógépes vezetékektől, vagy más törékeny dolgoktól.

iAdapt

Az iRobot Roomba olyan kipróbált rendszerekkel érekzik piacra, amely az iRobotot valóban iRobottá teszi. A felsorolás az abszolút legfontosabbal kezdődik – iAdapt rendszer. Ez az legokosabb takarítási és navigációs rendszer az iRobottól, több tíz különböző érzékelő segítségével a helyiséget 67x monitorozza egy másodperc alatt, összeköttetésben a 40 előre definált mozgással lehetővé teszi az iRobot robotjaink, hogy valóban intelligensen és megfontoltan reagáljanak a szennyeződés mértékére vagy a helyiség alakjára.

háromfokozatú tisztítórendszer

A háromfokozatú tisztítórendszer biztosítja az ön háztartásában a padló tökéletesen feltisztítását. Három egyszerre működő folyamatról van szó:

1. Forgó oldalkefék biztosítják a takarítást a falak mentén, valamint a sarkokban.
2. Két egymással szembe forgó kefék felszedik a port, piszkot, morzsákat és a szőrszálakat a padlóról.
3. A vákkumszívás felszívja a szennyeződéseket a portartályba.

Nagy befogadó képességű AeroVac portartály

A nagy befogadási képességű portartály ideális a háztartásban, ahol állatok vannak. Felfogja a legfinomabb porszemcséket is.

Adaptív tisztítófej

Az adaptív tisztítófej 2. generációja dinamikusan hozzáigazodik a tisztítandó felülethez, mindegy ha úszópadlóról, szőnyegről, linóleumról vagy csempapadlóról van szó.

Szennyeződés akusztikus detekciója

Az akusztikus érzékelők segítségével a Roomba érzékeli a jobban beszennyezett helyeket, amelyeknek azt követően nagyobb figyelmet szentel.

Szennyeződések optikai detekciója

Az optikus érzékelők segítségével a Roomba érzékeli a jobban beszennyezett helyeket, amelyeknek azt követően nagyobb figyelmet szentel.

Takarítás időzítő funkció

A takarítás időzítésének funkciónak köszönhetően kiválaszthatja a kívánt napot és időt, amikor szeretné, hogy a robot elkezdjen takarítani. A Roombának nem számítanak az akadályok vagy a sötétség, tehát mindig alaposan feltakarít az ön jelenléte nélkül is. Az iRobot lehetővé teszi a takarítás beidőzítését minden nap más időpontra. A robotot például állítsa be úgy, hogy háromszor takarítson egy héten és a robot minden héten a beállított időpontban kitakarít, így állandóan tisztán tartja a padlót.

ROOM-TO-ROOM funkció

A ROOM-TO-ROOM funkció használata segít a Roomba robotporszívónak a tájékozódásban a teljes területen, azaz az egész lakást ki tudja takarítani szobáról szobára egy takarítási fázisban. Hagyja nyitva az ajtókat és helyezze el a Virtuális Lighthouse világítótornyot /tornyokat a használati útmutatónak megfelelően. A Roomba először kitakarítja az első helyiséget, majd ha azt tisztának ítéli meg, áthalad a következőbe a Virtuális Lighthouse világítótorony segítségével. A Roomba addig takarít amig a világítótornyokat érzékeli.

Mikroszálas törlőrongy

Az iRobot Braava mikroszálas rongya kitűnően használható a száraz és nedves törléshez egyaránt. A fehér rongy, amelyhez mindenféle por, apró kosz, állatszőr hozzátapad, száraz törléshez ajánlott. A kék rongy kifejezetten a nedves nedves törléshez lett kialakítva.  Csatlakoztassa könnyedén a rongyokat a robothoz a mágneses zár és a gumi segítségével. Ha befejezte a takarítást, egy gyors öblítés vagy a száraz törléshez való kimosás után újra használhatja a rongyokat.

42 szenzor

Az iAdapt navigációs rendszer az optikai és akusztikus szenzorokkal együttműködve dolgozik. A Roomba 800-as széria modelljeiben 42 szenzor kíséri figyelemmel a szobák adottságait.

Nabíjecí stanice

Roomba série 800 nabízí nabíjecí stanici s integrovaným adaptérem, která slouží k dobíjení baterie. Z nabíjecí stanice robot vyráží do boje s nečistotami.  Roomba se do nabíjecí stanice vrací po dokončení úklidu nebo v případě, že má nízkou kapacitu baterie. 

AeroForce tisztító fej

A Roomba 800, 900-as sorozat AeroForce tisztító fejjel felszerelt, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítani kívánt felülethez, legyen az padló, linóleum, csempe vagy szőnyeg.

XLife akkumulátor

A Roomba 800-as sorozat tagjai Ni-MH (Nikkel Metal Hidrid) összetételű, ún. Xlife akkumulátorral működnek, amelynek élettartama kétszer olyan hosszú, mint a korábbiaké. Előnye hogy képes kiszolgálni a robot nagy teljesítményű elektromos motorját, ugyanakkor hosszan tartóan folyamatos és ingadozás mentes feszültséget biztosít. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, a robot hosszú ideig képes takarítani. Az újratöltést egy mikroprocesszor szabályozza, amely érzékeli a különböző paramétereket, mint pl. az akkumulátor hőmérsékletét. Így maximalizálja annak élettartamát. 

AeroForce nagy kapacitású portartály

A Roomba 800, 900-as sorozat nagy kapacitású AeroForce portartálya, HEPA szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt. 

AeroForce® nagy hatékonyságú szűrő

A Roomba 800, 900-as sorozat modelljei hatékony AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel dolgoznak, amely a legfinomabb porszemcséket és a pollent is összegyűjtik. Így megóvják az allergiás családtagokat is a szálló porszemektől. 

A PRO-CLEAN rendszer

A PRO-CLEAN rendszer használatával javul a Braava 380-as modell hatékonysága. A mosószeres gyűjtő tartály biztosítja a felmosó rongy állandó nedvességét. Ennek köszönhetően a Braava 380 a legmakacsabb foltokat is képes eltávolítani.

Száraz törlési mód

A száraz törlési mód eltávolít mindenféle port, hajat, apró szemcsét a kemény padlóról, a nagyobb méretű padlók esetében is. A mikroszálas törlőrongy a takarítás után könnyen tisztítható. Száraz törléskor a Braava hosszú egyenesek mentén, fel- alá pásztázza végig a szobát, egymás után több ízben.

Nedves törlési mód

Nedves törlési mód kifejezetten a kemény padló részek tisztán tartására lett kifejlesztve. A Braava megfontolt mozgásának köszönhetően nagyon hatékony. Először jobbra, majd felfelé, utána balra, majd újra felfelé, valamint lefelé is kétszer töröl. Ennek a technikának köszönhetően hatékonyan távolítja el a port, a zsíros foltokat és más makacs szennyeződéseket is.

Halk működés

Legkellemesebb előnye, hogy működése nagyon csendes. Kerekei egy halk, elektromos motort használva forognak, így marad a Braava munkája csendes; így csak Önön múlik, hogy míg a robot dolgozik, Ön olvas, szunyókál vagy más elfoglaltságba kezd, a Braava biztosan nem fogja megzavarni semmiben. 

Szünet és Újraindító funkciók

Le szeretné állítani egy kis időre a Braava-t, mert más dolga akadt. Semmi gond! Ha befejezte dolgát, az újraindító gombbal a Braava ott folytatja munkáját, ahol azt előzőleg abbahagyta. 

Nejchytřejší systém úklidu a navigace iAdapt

Háromfokozatú tisztítórendszer

A háromfokozatú tisztítórendszer biztosítja az ön háztartásában a padló tökéletesen feltisztítását. Három egyszerre működő folyamatról van szó:

1. Forgó oldalkefék biztosítják a takarítást a falak mentén, valamint a sarkokban.
2. Két egymással szembe forgó kefék felszedik a port, piszkot, morzsákat és a szőrszálakat a padlóról.
3. A vákkumszívás felszívja a szennyeződéseket a portartályba.

optická detekce nečistot

Robotické vysavače iRobot Roomba jsou vybaveny senzory, které detekují nadměrně znečištěná místa. Jakmile na takové místo robot narazí, věnuje mu tolik pozornosti, dokud není podlaha čistá. 

takarítás időzítő funkció

A takarítás időzítésének funkciónak köszönhetően kiválaszthatja a kívánt napot és időt, amikor szeretné, hogy a robot elkezdjen takarítani. A Roombának nem számítanak az akadályok vagy a sötétség, tehát mindig alaposan feltakarít az ön jelenléte nélkül is. Az iRobot lehetővé teszi a takarítás beidőzítését minden nap más időpontra. A robotot például állítsa be úgy, hogy háromszor takarítson egy héten és a robot minden héten a beállított időpontban kitakarít, így állandóan tisztán tartja a padlót.

Töltőállomás

Amikor a Roomba elvégzettnek ítéli meg a takarítást, elkezdi automatikusan keresni a saját töltőállomását, ahol feltöltődik, hogy fel legyen készülve a következő takarításra. A töltőállomásra visszatér a robot akkor is, ha utasítást ad neki a DOCK gomb megnyomásával.

AeroVac® szűrő

A mikroszálas szűrő felfogja a legkisebb porszemcséket is. Ezen kitünő tulajdonságait a Roomba 600-as sorozatnál használják ki.

Kompakt méretek

A 9,2 cm magasságának köszönhetően a Roomba eljut a bútorok többsége alá és képes kitakarítani ott is, ahová normálisan nem fér oda, mint például az ágy alá vagy a konyhasor alá. Méretei úgy lettek tervezve, hogy a robot megfeleljen a tipizált lábakon álló európai bútornak.

Egyszerű irányítás

A Roombának nem kell megadni, hogy milyen módon és mennyi ideig kell takarítania. A Roomba mindig maga eldönti a helyiség nagysága és tagoltsága alapján, amelyet takarítani fog. Nyomja meg a CLEAN gombot és a Roomba már mindenről gondoskodni fog.

Dual AeroVac® szűrő

A kettős AeroVac® szűrő felfogja a legapróbb porszemeket és virágport, amivel jobban védi az allergiás, de a háztartás többi tagjait is. A Roomba 700-as sorozatú porszívó robotoknál használják ki.

Wall Follow rendszer

Az oldalkefe jelenlétének és a Wall Follow rendszernek köszönhetően a Roomba képes hatékonyan kitisztítani a helyeket a falak mentén, a bútorok körül, a helyiség sarkaiban és más nehezen hozzáférhető helyeket is.

Ni-MH akkumulátor

Az iRobot Ni-MH (nikkel-fémhibrid) akkumulátort használ. A Ni-MH előnye az akkumulátor magas kapacitása és viszonylag erős áram adásának képessége, amely szükséges a robot elektromotrainak üzemeléséhez, miközben megtartja a hosszú élettartalmat és az állandó áramerősséget. A robot így teljesen feltöltött akkumulátorral hosszú ideig képes takarítani. A robot töltését mikroprocesszor vezérli, amely vigyáz az akkumulátor egyes paramétereire, beleértve annak a hőmérsékletére. Ezzel maximálva van annak az élettartalma.

ANTITANGLE

Az iRobot ANTITANGLE rendszer megakadályozza a robot vezetékekben vagy a szőnyegrojtokban való elakadását. Mihelyt a kefék ellenállást éreznek, megfordítják a forgásirányukat. Ezzel a módszerrel a robot képes elkerülni az elakadást.

Vezeték nélküli irányítóközpont

A vezeték nélküli irányítóközpont lehetővé teszi önnek a Roombát távolról bekapcsolni, a takarítás időzítésének beprogramozását vagy pedig egyenest irányítani. Így nem csak megkönnyíti a takarítást, de sok szórakozást is nyújt önnek.

Portartály telítettség kijelző

Amikor a portartály megtelt szennyeződéssel, a Roomba fényjelzéssel a kijelzőn jelzi, hogy a tartály teli van és ezért ki kell üríteni.

Minden típusú padlófelületre

A Roomba minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas, legyen az csempe, linóleum, szőnyeg vagy fapadló.

Porszívó robot

Még nem tulajdonosa a porszívó robotnak? Akkor az leginkább azt jelenti, hogy önt szórakoztatja a porszívás és csak nagyon nem szívesen hagyná ezt a kedvelt ténykedését valaki másra. Ha azonban véletlenül ez a tevékenység egyszer abbahagyná szórakoztatni, van az ön számára egy érdekes megoldásunk. A porszívó robot egy kis segítő a háztartásban, amely önállóan fel tud takarítani bármely padlófelületet, beleértve a parkettát, a parafa padlót, a linóleumot vagy a szőnyeget is. A kiváló szoftverének köszönhetően képes igazán dolgozni az ön segítsége nélkül. Egyszerűen bekapcsolja és utána már ölbetett kézzel nézheti a televíziót. A porszívó robot úgyszintén el van látva eszes érzékelőkkel, így tehát kitünően tájékozódik bármilyen helyiségben. Probléma nélkül átmegy a küszöbökön és a lépcsők sem okoznak gondot neki. Amennyiben azok közelébe ér, a programja azonnal közli vele, hogy veszély fenyegeti. Nem kell tartania tőle, hogy valamilyen karambol történhetne. Már előre örül, hogy majd ezt a kis fürge segítőt figyelheti munka közben? A porszívó robot bemutat önnek az igazi takarítási „koncertet“. Adja meg neki a lehetőséget és kellemesen meg lesz lepődve a végeredmény minőségével!

Problémák diagnosztizálása

A robot önmaga képes diagnosztizálni és hangjelzéssel jelenteni az esetleges problémát, például az eltömődött keféket.

Átmegy a küszöbökön

A Roomba képes játszva leküzdeni a küszöböket, burkolatváltó síneket és más egyenletlenségeket 2 cm magasságig.

Kifinomult ütköző

A Roomba érzékeli az akadályokat a profilírozott gumival bevont ütközők segítségével, amelyek lassított ütközéssel rendelkeznek. Az ütközőből kijövő infravörös sugarak először az akadályt érzékelik, lelassít előtte és finoman megérinti az akadályt. Az ütköző nagyon kíméletes a bútorokhoz. Az akadállyal megtörtént egyenes kontakt intenzívebbé teszi az oldalkefe működését, amelyik kisöpri az akadálytól a szennyeződést. Ráadásul a Roomba az érintéses ütközőnek köszönhetően átjut olyan virtuális akadályokon, mint például az ágyterítő vagy hosszú függönyök. A 700-as sorozatú porszívó robotok profilírozott gumival bevont ütközővel vannak ellátva, így a robot még kíméletesebb a bútorokhoz.

funkce virtuální zdi

Roombě lze vymezit uklízený prostor pomocí virtuální zdi, která vysílá neviditelný infračervený paprsek. Robot ho nikdy nepřekročí a vy tak můžete robotovi určit, kde se nemá pohybovat. Například u misky s vodou vašeho domácího mazlíčka, u puzzle, které máte téměř poskládané, nebo u drahé vázy. Virtuální zdí lze zablokovat průchody až do šířky 2,5 m.

Egyszerű karbantartás

A rendszeres karbantartással meghosszabbítja az ön Romba élettartalmát. Elég, ha rendszeresen kiüríti a portartályt, kitisztítja a keféket és az elülső kereket.

SPOT üzemmód

A SPOT üzemmód az egy helyen történő takarításhoz szolgál. A robot feltisztítja a kb 1 m² felületet. Így mint „kislapát és kisseprő“ szolgál önnek, mikor például a konyhában kiszóródik a cukor a földre, vagy amikor a robot kitisztítja a lábtörlőt.

Szintérzékelők

A szenzorok biztosítják, hogy a robot ne essen le a lépcsőkről vagy más magasabb helyről.

Profilírozott ütköző

A Roomba érzékeli az akadályokat az ütközők segítségével, amelyek finom ütközéssel rendelkeznek. Az ütközőből kijövő infravörös sugarak először az akadályt érzékelik, lelassít előtte és finoman megérinti az akadályt. Az ütköző nagyon kíméletes a bútorokhoz. Az akadállyal megtörtént egyenes kontakt intenzívebbé teszi az oldalkefe működését, amelyik kisöpri az akadálytól a szennyeződést. Ráadásul a Roomba az érintéses ütközőnek köszönhetően átjut olyan virtuális akadályokon, mint például az ágyterítő vagy hosszú függönyök.
 

Távirányító

A robotot úgyszintén lehet irányítani a távirányító segítségével is. A robot elindítása a CLEAN gombbal, utasítás a helyi tisztításhoz a SPOT gomb megnyomásával vagy a robot beparkolása a dokkoló/töltőállomásba a DOCK gombal a felhasználónak különösen nagy kényelmet biztosít. Az iránygombokkal lehetséges a robotot úgy irányítani, mint a távírányítható autót, amit különösen a férfiak és a gyerekek értékelik nagyra. Meglátja, hogy a takarítás önt életében először szórakoztatni fogja.

Érintőgombos vezérlés

A Roomba behúzza önt a 21. évszázad technológiájának világába, éspedig a pontos érintőgombos kijelző révén, amely helyettesíti a klasszikus gombokkal történő vezérlést.
 

MIt is jelent, hogy egy robotporszívó okos?

Azt, hogy a takarítást bármikor, bárhonnan elindíthatjuk...

07.06.2019
minden újdonság

Roomba i7 és Smartisan U3 Pro

Roomba i7 és Smartisan U3 ProEgyedülálló párosítás: Prémium okos robotporszívó és egy okostelefon az Ön OKOS otthonáért egy csomagban!

összes termék

Roomba Szennyeződésgyűjtő zsák 3-as csomag

Roomba Szennyeződésgyűjtő zsák 3-as csomagA csomag tartalma: 3 db Szennyeződésgyűjtő zsák iRobot Roomba s9+ Clean Base állomáshoz

összes termék
 
 
A termék a kosárba került
Kosárba